Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan anunţă noi transferuri la CFR: "Dacă mai aducem un fundaş central, lotul este perfect"

Iuliu Mureşan anunţă noi transferuri la CFR: "Dacă mai aducem un fundaş central, lotul este perfect"

CFR Cluj

Comentarii

CFR a reuşit să câştige Supercupa, iar acum formaţia din Gruia se pregăteşte de Liga 1. În pauză competiţională, clujenii l-au numit pe Edi Iordănescu antrenor şi au reuşit mai multe transferuri, dar mutările nu se opresc aici.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - Malmo, marţi, 19:00, Telekom Sport 1

"Sunt foarte multe meciuri, se joacă la trei zile, şi trebuie să avem dubluri de aceeaşi valoare pe toate posturile. În atac i-am adus pe De Luca şi Tambe, la mijloc pe Mate Males, l-am readus pe Manea şi am mai adus un fundaş ungur care va fi foarte util. Şi probabil că vom mai face un transfer. Este vorba de un fundaş central.Lotul este mai bun ca anul trecut şi Edi Iordănescu este un antrenor foarte bun. M-am convins foarte rapid de acest lucru. Ne axăm mai mult pe posesie acum. Dacă mai aducem un fundaş central, lotul este perfect", a declarat Iuliu Mureşan.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - Malmo, marţi, 19:00, Telekom Sport 1

În perioada de pregătire CFR Cluj i-a transferat pe Andrei Radu, Mate Males, Adam Lang, Robert Ndip Tambe şi pe Giuseppe De Luca. De asemenea, campionii au bifat şi revenirea lui Cristi Manea. Clujenii vor debuta în noul sezon al Ligii 1 împotriva celor de la FC Botoşani, în 20 iulie. Prima partidă din dubla cu Malmo din Liga Campionilor va avea loc în 24 iulie.

Afla mai multe despre: cfr clujiuliu muresantransferuridiscutii 

viewscnt
Articole similare