Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan, declaraţie de dragoste pentru Vasile Miriuţă: ”Aş vrea să-l iau cu mine acasă şi să-l ţin o săptămână” :)

Iuliu Mureşan, declaraţie de dragoste pentru Vasile Miriuţă: ”Aş vrea să-l iau cu mine acasă şi să-l ţin o săptămână” :)

Superliga

Comentarii

Iuliu Mureşan a subliniat din nou că are o relaţie specială cu Vasile Miriuţă, deşi au existat zvonuri cum că ar fi vrut să-l schimbe de la Hermannstadt.

Hermannstadt a reuşit să se salveze de la retrogradare după ce a trecut cu 2-1 la general de U Cluj, dar sibienii ar putea rămâne fără antrenor. Vasile Miriuţă s-ar fi înţeles cu Kisvarda, din Ungaria şi sunt şanse foarte mici să mai rămână. Iuliu Mureşan spune că ar prefera să reuşească să-l ţină în continuare la Hermannstadt, mai ales că se simtă foarte apropiat de el:

”S-a tot zis că eu nu mă înţeleg cu Miriuţă, că nu mă înţeleg bine cu el. Vasile e prietenul meu, am colaborat de două ori, acum am colaborat multe etape şi, indiferent ce se întâmplă, o să fim prieteni. E foart important şi confirmăm amândoi. Eu nu aş vrea să îi dau drumul, aş vrea să îl iau acasă cu mine şi să îl ţin o săptămână cu mine. Asta aş vrea, dar vom discuta şi totul va fi bine. Echipa va merge înainte, iar noi suntem şi vom fi prieteni”, a declarat Iuliu Mureşan pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: iuliu muresanvasile miriuta 

viewscnt
Articole similare