Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan, discurs tăios după 0-0 cu Gaz Metan: ”Am văzut care e valoarea lotului!” Jucătorul care l-a dat pe spate: ”E foarte bun”

Iuliu Mureşan, discurs tăios după 0-0 cu Gaz Metan: ”Am văzut care e valoarea lotului!” Jucătorul care l-a dat pe spate: ”E foarte bun”

CFR Cluj

Comentarii

Iuliu Mureşan a avut un discurs dur după Gaz Metan - CFR Cluj 0-0. Preşedintele campioanei României susţine că echipa sa nu merita acest egal şi că această partidă a arătat limitele lotului.

CFR Cluj a făcut un meci foarte modest cu Gaz Metan Mediaşi, în care gazdele au ratat mai multe ocazii foarte periculoase. Iuliu Mureşan spune că este un rezultat nemeritat pentru CFR Cluj, deoarece Gaz Metan a dominat categoric. A avut însă un remarcat, pe portarul Jesus Fernandez, care a debutat la CFR şi care în trecut a jucat pentru Real Madrid:

”Am văzut care e valoarea lotului şi unde ne sunt limitele, e foarte important. Şi a fost un scor care a fost obţinut, de fapt, de portarul nostru, care e foarte bun, a făcut un meci super, nici nu pot să calific, vreo 2-3 (n.r. ocazii) le-am văzut în poartă, nu ştiu cum le-a scos. Echipa a făcut un joc să zicem modest şi e un 0-0 care, după părerea mea, nu neapărat l-am meritat”, a declarat Iuliu Mureşan pentru Telekom Sport.

Preşedintele lui CFR Cluj a vorbit şi despre debutul lui Julio Baptista: ”Vede jocul, e clar, e cu experienţă, e un fel de antrenor în teren. El poate să joace, dar trebuie să mai muncească, să se mai pună la punct cu condiţia fizică”.
 

Afla mai multe despre: iuliu muresancfr clujgaz metan mediasliga 1 

viewscnt
Articole similare