Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan este sigur că Dinamo va scăpa de retrogradare! ”De asta am şi rămas aici!”

Iuliu Mureşan este sigur că Dinamo va scăpa de retrogradare! ”De asta am şi rămas aici!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo va juca, vineri, de la 19:55, contra lui Gaz Metan, iar partida va putea fi urmărită în format video-text, pe telekomsport.ro.

Chiar dacă echipa traversează o perioadă dificilă şi se află în criză de rezultate, administratorul special de la Dinamo, Iuliu Mureşan, este convins că echipa ”câinilor” va reuşi să se salveze de la retrogradare.

Totuşi, oficialul echipei din Ştefan cel Mare nu exclude ca Dinamo să ajungă la baraj, dar consideră că echipa pe care o reprezintă va fi favorită în faţa cluburilor din al doilea eşalon al fotbalului românesc. 

”De asta am şi rămas aici!”

”Ne gândim la o prezenţă la baraj dar, de ce nu, ne-ar plăcea să ne salvăm şi fără baraj. Cu jucătorii care vin acum, o să putem să avem prima şansă în meciul de baraj cu oricare echipă vine din Liga 2.

Noi putem să calmăm lucrurile într-un singur mod: prin a nu răspunde la provocări, dar cel mai important e să jucăm fotbal şi să facem puncte în clasament. Aşa vor fi şi suporterii mulţumiţi. Şi cei răutăcioşi vor fi mai ponderaţi. Nu este altă soluţie, asta e singura soluţie. Sper ca începând cu meciul de mâine va fi aşa cum spun.

Dinamo nu va retrograda, eu sunt sigur de acest lucru şi de aceea am şi rămas, că altfel aş fi plecat. Vom putea susţine planul. Dacă se va întâmpla, dar nu vreau să mă gândesc, ar fi mult mai greu de susţinut planul. Ne gândim să facem puncte şi să urcăm cât mai mult în clasament”, a declarat Iuliu Mureşan, la PRO X.

Dinamo - Gaz Metan se joacă vineri, de la ora 19:55, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: dinamo-liga 1-iuliu mureşan 

viewscnt
Articole similare