Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan, exclus din negocierile cu Mircea Rednic: ”Nu am fost solicitat. Mai bine plec şi îi las pe alţii”

Iuliu Mureşan, exclus din negocierile cu Mircea Rednic: ”Nu am fost solicitat. Mai bine plec şi îi las pe alţii”

Dinamo București

Comentarii

Oficialii lui Dinamo au început negocierile cu Mircea Rednic, însă Iuliu Mureşan, administratorul special al ”câinilor”, nu a fost invitat să participe la acestea.

Deşi Iuliu Mureşan este persoana care participă la mai toate evenimentele legate de Dinamo şi discută cel mai des cu presa în numele clubului, acesta nu a fost invitat la negocierile cu Mircea Rednic. Nicolae Badea este cel ce a condus discuţiile cu fostul antrenor al lui Poli sau Viitorul.

Faptul că nu a fost solicitat la negocieri a fost deranjant pentru Mureşan. Chiar administratorul special al lui Dinamo a recunoscut asta, spunând că a fost conştient de intenţia de a se lua legătura cu Rednic, dar nu şi de momentul în care au avut loc discuţiile.

Însă, Mureşan nu a părut excesiv de deranjat de excluderea sa. Oficialul lui Dinamo a fost întrebat dacă va contramanda aducerea lui Rednic după ce nu a fost chemat la negocieri, însă Mureşan a răspuns că nu va percilita clubul dintr-un astfel de motiv.

Iuliu Mureşan, exclus din negocierile cu Mircea Rednic

Nu pot spune că nu am fost consultat, la nişte discuţii pe care le-am avut ne-am pus întrebarea dacă ar trebui să continuăm cu Bonetti şi am făcut o listă de înlocuitori pe care era în top 3 şi Mircea Rednic. Nu pot spune că nu am ştiut, dar ulterior, când au avut loc o discuţie sau două, nu am fost solicitat.

Nu, nu (n.r. nu ar refuza să semneze numirea lui Rednic). Decât să fac ceva împotriva clubului unde sunt, mai bine plec şi îi las pe alţii. Nu-mi stă în caracter, sunt pozitiv, vreau să fac bine. Deocamdată avem un antrenor secund, Sorin Colceag, care conduce, e licenţiat UEFA Pro, Dario Bonetti a plecat în Italia.

Bonetti este oficial antrenorul principal al echipei, nu i s-a reziliat contractul. Este în izolare, cu Covid. Îi dorim însănătoşire şi-l aşteptăm să vină, să discutăm şi să rezolvăm situaţia, într-un fel sau altul”, a declarat Iuliu Mureşan, confrom gsp.ro.

Afla mai multe despre: dinamoiuliu mureşanmircea rednic 

viewscnt
Articole similare