Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan face memoriu la CNCD înaintea meciului cu FCSB de sâmbătă seară: "Mi se pare o discriminare!"

Iuliu Mureşan face memoriu la CNCD înaintea meciului cu FCSB de sâmbătă seară: "Mi se pare o discriminare!"

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a criticat, joi, alegerea Comisiei Centrale a Arbitrilor de a-l delega pe Marcel Bîrsan la derby-ul cu FCSB şi a precizat că şi-ar fi dorit un arbitru FIFA, nominalizându-l pe Istvan Kovacs.

"Aş fi vrut un arbitru gen Istvan Kovacs, care este un arbitru bun. S-a vorbit că Feşnic nu poate să arbitreze CFR Cluj, dar arbitrii din Bucureşti de ce pot să arbitreze o echipă din Bucureşti? Este o discriminare. O să facem memoriu la Consiliul Discriminării. Arbitrii FIFA sunt mai buni ca ceilalţi, iar Bîrsan, din câte ştiu, nu este arbitru FIFA. Mă mir că cei din Comisia Centrală nu au pus un arbitru FIFA, pentru că este meci foarte important şi trebuia să fie onorat cum se cuvine", a spus Iuliu Mureşan citat de Mediafax.

Bucureşteanul Marcel Bîrsan, în vârstă de 36 de ani, a mai arbitrat-o pe CFR Cluj de două ori în acest sezon, iar formaţia ardeleană a obţinut o remiză, 1-1 la Botoşani în prima etapă, şi un succes, 1-0 la Chiajna în etapa a zecea.

Afla mai multe despre: iuliu muresancfr clujsteauascandalmemoriucncd 

viewscnt
Articole similare