Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan, indecis despre viitorul lui Sorescu: ”Nu ştiu dacă m-aş bucura că s-ar transfera sau aş fi trist”

Iuliu Mureşan, indecis despre viitorul lui Sorescu: ”Nu ştiu dacă m-aş bucura că s-ar transfera sau aş fi trist”

Dinamo București

Comentarii

În urma înfrângerii cu CS Mioveni, Iuliu Mureşan a discutat despre viitorul lui Sorescu, cel mai important şi valoros jucător din Ştefan cel Mare.

Dinamo a pierdut duminică seara, pe teren propriu, duelul cu CS Mioveni, scor 0-1. ”Câinii” au pierdut astfel al treilea meci în primele cinci etape, însă au şase puncte, un număr decent având în vedere problemele de la club.

Viitorul căpitanul Deian Sorescu rămâne incert însă. Cel mai important jucător din Ştefan cel Mare este de neînlocuit, însă banii luaţi pe un transfer al acestuia ar putea ajuta infinit de mult clubul. Suma de cel puţin un milion de euro dorită pentru ”câine” ar plăti din salariile restante şi ar putea fi folosită pentru a aduce jucători experimentaţi, cruciali în lupta cu retrogradarea.

Până şi Sorescu a spus că ar fi fericit să plece pentru a contribui la salvarea clubului. Însă Iuliu Mureşan este nesigur despre plecarea acestuia. Administratorul special din Ştefan cel Mare a declarat că Dinamo nu are nicio ofertă încă pentru căpitanul său, însă este nesigur dacă plecarea sa ar fi cea mai inspirată mutare.

Iuliu Mureşan, indecis despre viitorul lui Sorescu

”Nu e ceva concret până azi, aşteptăm. Nu ştiu daca m-aş bucura că s-ar transfera Deian sau aş fi trist. Poate ar fi o pierdere mare, dar dacă am face transferul, am putea să o compensăm.

Aşa e foarte greu dacă mai pierdem un jucător important şi cu experienţă cum e Deian, sau oricare dintre cei cu experienţă. Sunt şi jucători de la echipe mari din afară care ne-ar fi împrumutaţi şi ar fi foarte utili. Avem speranţe multe şi o să vină şi rezultatele”, a declarat Iuliu Mureşan.

Deian Sorescu se află la Dinamo din 2018, când a fost adus liber de contract de la Poli Timişoara. În cele trei sezoane petrecute în Ştefan cel Mare, actualul căpitan al ”câinilor” a însumat 119 partide, în care a marcat de 26 de ori şi a oferit 25 de pase decisive.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştideian sorescutransfer sorescuiuliu mureşan 

viewscnt
Articole similare