Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan insistă cu Dan Petrescu la naţionala României: ”Mai bine mergem pe 1-0. E mai sănătos”

Iuliu Mureşan insistă cu Dan Petrescu la naţionala României: ”Mai bine mergem pe 1-0. E mai sănătos”

Echipa națională

Comentarii

Numele lui Dan Petrescu (53 de ani) e pe buzele multor specialişti când vine vorba de postul de selecţioner al naţionalei României.

Iuliu Mureşan insistă cu Dan Petrescu la naţionala României: ”Mai bine mergem pe 1-0. E mai sănătos”

Atunci când vine vorba despre postul de selecţioner, unul dintre numele cele mai pronunţate este cel al lui Dan Petrescu. Antrenorul CFR-ului are un contract pe termen lung în Gruia, după revenirea la formaţia cu care a câştigat trei titluri de campioană la rând.

Iuliu Mureşan, preşedintele echipei Dinamo, este de părere că Dan Petrescu ar trebui numit selecţioner datorită jocului la rezultat pe care tehnicianul îl promovează. 

”Un 1-0 sănătos e mult mai bun indiferent cum joci. Deşi am văzut că mai ales la televiziuni se cere joc frumos spectaculos. Joci cum poţi dar e important să obţii victoria. Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, cu experienţă mare şi sunt convins că ar putea să facă o selecţie bună. Sigur am lua mult mai greu gol şi am şi da gol”, a declarat Iuliu Mureşan.

Dan Petrescu  a câştigat patru titluri în Liga 1 (unul cu Unirea Urziceni şi trei, consecutive, cu CFR Cluj). Şi-a început cariera de antrenor în 2003 şi a mai pregătit echipele: Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Târgu-Mureş, Jiangsu Suning, Al-Nasr, Guizhou şi Kayserispor.

Mirel Rădoi nu vrea să mai rămână la echipa naţională!

Mirel Rădoi a decis ca după ratarea barajului pentru Cupa Mondială 2022 să renunţe la banca tehnică a echipei naţionale! „Tricolorii” au încheiat grupa J pe locul 3 şi au ratat barajul pentru Cupa Mondială.

„Este ultima conferinţă de presă ca selecţioner. Am luat decizia, cred că e normală dacă nu am reuşit să mă clasez pe primele două locuri. Pentru mine lucrurile sunt clare, cred că este cel mai bun lucru pe care-l pot face, să-mi asum eşecul prin a nu continua. Nu există o demisie, contractul se încheie. Am luat decizia finală de a nu continua. Nu mi-a fost uşor. Le-am comunicat băieţilor”, a spus Rădoi la conferinţa de presă.

Varianta propusă de Mircea Rednic pentru postul de selecţioner al României. ”M-aş băga şi eu!”

Afla mai multe despre: nationala romanieidan petrescuiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare