Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan le răspunde contestatarilor CFR-ului: "E o ură împotriva noastră". Clujenii se plâng de delegări: "Cum e posibil aşa ceva?"

Iuliu Mureşan le răspunde contestatarilor CFR-ului: "E o ură împotriva noastră". Clujenii se plâng de delegări: "Cum e posibil aşa ceva?"

Fotbal intern

Comentarii

Imediat după meciul câştigat de CFR cu CS U Craiova, directorul sportiv al celor de la FCSB i-a ironizat pe clujeni pe contul său de Facebook (DETALII AICI). Preşedintele ardelenilor a răspuns comentariilor făcute de Mihai Stoica.

"Am văzut că pe unii nu-i interesează că îşi pierd meciurilor, ci au treabă cu noi şi se bucură dacă pierdem noi meciurile. Iar dacă li se pare că arbitrul a greşit, fac imediat mare tam-tam. Este o invidie şi o ură împotriva noastră în ultimii ani, de când am fost campioni de mai multe ori şi am câştigat 9 trofee. Şi acum, oamenii simt că putem lua al 10-lea trofeu şi încep să-şi ia măsuri.

Toate campioanele au beneficiat de arbitraje bune. Nu este un tratament preferenţial pentru CFR Cluj, pentru că arbitrii sunt tentaţi să fie mai aplecaţi către cei puternici, către cei mai buni.

Oricum, eu nu înţeleg cum se fac delegările arbitrilor. Spre exemplu, arbitri din Bucureşti vin la noi acasă, dar niciodată un arbitru din Cluj nu ne arbitrează. Arbitrii din Cluj sunt mai proşti?" , a declarat preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.

viewscnt
Articole similare