Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan nu e mulţumit de lotul actual. Ce jucători mai vrea să aducă în Ştefan cel Mare

Iuliu Mureşan nu e mulţumit de lotul actual. Ce jucători mai vrea să aducă în Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Dinamo mai are nevoie de întăriri pe anumite posturi. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele clubului Iuliu Mureşan.

În ciuda transferurilor făcute, Dinamo mai are nevoie de întăriri. Iuliu Mureşan, preşedintele clubului, a explicat ce jucători mai doreşte să aducă în Ştefan cel Mare.

„În afară de portar, ne-ar trebui transferuri pe toate posturile. Ne-ar trebui şi atacant, şi mijlocaş, ne-ar trebui poate, deşi avem, încă un fundaş. Totuşi am adus unul, dar încă un mijlocaş şi un atacant, dacă am putea să găsim şi pe care să putem repede să îi face să joace, ar fi utili”, a declarat Iuliu Mureşan potrivit Prosport.

  • 15 este poziţia ocupată de Dinamo în clasamentul Ligii 1, după 9 etape.

Mircea Rednic a confirmat discuţiile pentru revenirea la Dinamo Bucureşti!

Mircea Rednic e pregătit să revină la Dinamo Bucureşti, într-o perioadă în care conducerea încearcă să reconstruiască. "Puriul" aşteaptă ca situaţia de pe banca tehnică să fie clarificată.

Telekom Sport a dezvăluit, după îndepărtarea lui Dario Bonetii, că Mircea Rednic e prima variantă a conducerii "câinilor". 

Antrenorul a dezvăluit că s-a întâlnit cu Nicolae Badea şi i-a promis că se întoarce, cu o singură condiţie. 

"Am fost la discuţii cu Badea, dar încă situaţia lui Bonetti este neclară, Dinamo are antrenor! Când nu va mai fi nimeni pe bancă şi situaţia se va clarifica, i-am spus şi lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi", a declarat Rednic, pentru Sport Total FM.

Rednic ar putea accepta un salariu mai mic faţă de pretenţiile sale, aşa cum a mai făcut şi în precedentele mandate. De asemenea, ar putea oferi, din nou, bonusuri de performanţă către jucători din propriul buzunar, o veste care i-ar aduce pe fotbalişti în culmea fericirii, într-o perioadă grea în care sunt cu moralul la pământ şi cu salariile plafonate, în urma deciziei luate la finalul sezonului trecut. 

Afla mai multe despre: dinamomircea redniciuliu muresan 

viewscnt
Articole similare