Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan oferă ultimele detalii despre plecarea lui Sorescu: ”L-am putea vinde şi în ţară”

Iuliu Mureşan oferă ultimele detalii despre plecarea lui Sorescu: ”L-am putea vinde şi în ţară”

Dinamo București

Comentarii

Iuliu Mureşan, administratorul special al lui Dinamo, a oferit ultimele detalii despre plecarea lui Deian Sorescu.

Deşi se speculează de luni bune că va pleca din Ştefan cel Mare, Deian Sorescu este în continuare la Dinamo. Căpitanul şi golgheterul ”câinilor” şi-a pus echipa în spate în ultimele luni, iar suporterii dinamovişti se gândesc cu strângere de inimă unde ar fi fără internaţionalul român.

În ciuda faptului că este singurul membru indispensabil al lotului, Dinamo se chinuie să scape de el. Nu pentru că nu l-ar dori, ci din pricina problemelor financiare de la club. Fiind cel mai important membru al echipei, acesta este şi cel mai valoros şi singurul jucător care ar putea aduce ”câinilor” o sumă importantă de bani.

Cu hat-trick-ul reuşit în prima etapă la Voluntari, cota sa doar a crescut, însă Dinamo încă nu ar avea oferte pentru el. Iuliu Mureşan informează că clubul ar fi dispus să îl vândă până şi în ţară, pentru suma potrivită, însă căpitanul echipei continuă să ducă lipsă de propuneri.

Iuliu Mureşan oferă ultimele detalii despre plecarea lui Sorescu

”E jucătorul cel mai atractiv pentru echipele de afară, chiar pentru echipe cu un fotbal mai puternic decât al nostru. Multe poveşti sunt în jurul unui transfer, dar concret, încă nu sunt oferte scrise de la un club, că aşa se lucrează.

Desigur că cei care intermediază în fotbal, toţi vând, cumpără, vor să câştige bani. Mie mi-ar părea foarte rău să îl dau pe Deian. Este un jucător foarte bun, este foarte influent în lot, e un căpitan de echipă adevărat, e şi un exemplu foarte bun pentru ceilalţi şi e golgheterul echipei.

Dacă ne gândim, Nemec a dat patru goluri anul trecut, într-un campionat, şi el a dat trei într-un meci. Deci, aşa se discută lucrurile. Şi din ţară sunt valabile ofertele, dar nu ştiu dacă cei din ţară pot plăti cât pretindem noi. Ar fi bine 1 - 2 - 5 milioane, dar trebuie să fim realişti. Oferta o dă piaţa, nu o dă transfermarkt-ul”, a declarat Iuliu Mureşan, la Pro TV.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştideian sorescuiuliu mureşantransfer sorescuplecare sorescu 

viewscnt
Articole similare