Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan, replică tăioasă pentru Mihai Stoica: ”Gigi e simpatic şi nu ne deranjează prea tare!”

Iuliu Mureşan, replică tăioasă pentru Mihai Stoica: ”Gigi e simpatic şi nu ne deranjează prea tare!”

Superliga

Comentarii

Iuliu Mureşan spune că declaraţiile făcute de Mihai Stoica despre CFR Cluj sunt foarte deranjante. În schimb, despre ieşirile lui Gigi Becali spune că ”nu sunt făcute cu răutate”.

CFR Cluj şi FCSB sunt principalele candidate la titul, motiv pentru care există şi un război al declaraţiilor între cele două cluburi. Cel mai vocal din tabăra FCSB-ului este Mihai Stoica, cel care-i acuză pe clujeni că sunt avantajaţi de arbitraje. În plus, managerul sportiv al FCSB-ului a condamnat şi ieşirile nervoase lui Dan Petrescu.

Iuliu Mureşan spune că anormal ca Mihai Stoica să facă astfel de declaraţii, dar nu este la fel de deranjat de afirmaţiile făcute de Gigi Becali:  

”Gigi, din punctul meu de vedere, e simpatic şi ce spune nu spune cu ură şi de aceea nu ne deranjează aşa tare. În schimb, mai e altcineva acolo, la Steaua care, ce spune, spune cu ură şi mult mai tare deranjează. (n.r. întrebat dacă e normal ca Mihai Stoica să-l atace pe Dan Petrescu) Mie nu mi se pare normal şi modul cum o spui... dacă spui cu răutate şi cu venin, aşa, e foarte vizibil şi e mai durerors şi mai neplăcut. Nu ştiu, aşa e Meme Stoica, probabil şi el trăieşte foarte intens partidele, e foarte implicat. Meciul nu se joacă prin aceste declaraţii, aceste declaraţii au singur scop şi o ţintă - arbitrii. Şi acolo am eu o teamă să nu influenţeze arbitri, ca să aibă ezitări la un moment dat, la anumite faze mai dificile”, a declarat Iuliu Mureşan.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujiuliu muresanliga 1 

viewscnt
Articole similare