Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan sare în apărarea lui Dan Petrescu, după partida CFR-ului din Conference League! ”Nu poţi într-o lună să faci mari minuni!” EXCLUSIV

Iuliu Mureşan sare în apărarea lui Dan Petrescu, după partida CFR-ului din Conference League! ”Nu poţi într-o lună să faci mari minuni!” EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Iuliu Mureşan a vorbit despre parcursul slab al campioanei în Conference League.

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa AZ Alkmaar, într-un meci din etapa a treia a grupei D din Conference League. Golul a fost marcat de Karlsson, în minutul 18.

După venirea lui Dan Petrescu, CFR nu a obţinut rezultatele aşteptate, iar oficialul lui Dinamo, Iuliu Mureşan, i-a luat apărarea lui Dan Petrescu, despre care a spus că nu poate face minuni într-o lună.

”Nu poţi într-o lună să faci mari minuni!”

”Din păcate, nu a jucat foarte bine CFR. Alkmar este o echipă bună, au nişte jucători... individualităţi, fotbalişti, care au jucat în naţionala Ţărilor de Jos, cum se spune acum. Au fost mai buni decât CFR şi, din păcate, CFR a dorit, dar nu a putut mai mult.

Suferă pentru că CFR era obişnuită să câştige, să facă puncte în grupe în Champions League şi Europa League, nu în Conference League. Nu poţi într-o lună şi un pic să faci mari minuni, plus mari schimbări. Trebuie să mai aducă jucători la iarnă, trebuie să îşi facă Dan Petrescu lotul după cum vrea el să joace echipa şi să fie echipă. Are un nivel campionatul şi CFR pentru nivelul campionatului e locul 1, clar, se vede, e pe locul 1 detaşată”, a spus Iuliu Mureşan, la TelekomSport. 

Afla mai multe despre: cfr-conference league-iuliu mureşan 

viewscnt
Articole similare