Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ivan cel neînfricat: "FCSB are o experienţă foarte mare, dar nu ne speriem". Atacantul vorbeşte despre atuurile lui Rapid Viena şi slăbiciunile FCSB-ului

Ivan cel neînfricat: "FCSB are o experienţă foarte mare, dar nu ne speriem". Atacantul vorbeşte despre atuurile lui Rapid Viena şi slăbiciunile FCSB-ului
Comentarii

Atacantul echipei Rapid Viena, Andrei Ivan, a vorbit pentru Telekom Sport despre dubla cu FCSB, dezvăluind că staff-ul tehnic al formaţiei austriece a ajuns la concluzia că vicecampioana României este o formaţie vulnerabilă din mai multe puncte de vedere.

"(n.r. - antrenorul) Avea informaţii înainte să-i spun ceva, se consolează foarte bine cu celălalt antrenor secund şi au găsit foarte multe slăbiciuni Stelei. Noi avem foarte multe atuuri, să spun, mai ales primul meci că avem fanii. Avem foarte multă agresivitate şi sperăm să facem un meci foarte mare şi să câştigăm mâine", a spus Andrei Ivan, la Telekom Sport.

Fostul fotbalist al Craiovei aşteaptă cu nerăbdare partida de joi seară: "Am prieteni cu care joc, am jucat cu ei la naţionala României, am jucat şi la U-21 şi sper ca mâine să mă revăd cu ei. Atmosfera va fi frumoasă, mai ales mâine seară la meci. O să vedeţi şi voi, avem nişte fani foarte frumoşi. Acolo stă galeria noastră, eu cred că va fi full stadionul şi o să ne împingă de la spate să câştigăm mâine".

Atacantul în vârstă de 21 de ani crede că marele atu al vicecampioanei României este experienţa, dar spune că nu se teme de acest lucru.

"Steaua are experienţă foarte mare în Europa League, ştiu asta foarte bine, au jucat foarte multe meciuri, au jucat cu Lazio, cu Chelsea, Ajax şi au experienţă foarte mare, dar nu ne speriem de experienţă, nu experienţa joacă în teren, sperăm să facem un meci mare", a încheiat Ivan.

Rapid Viena şi FCSB se vor întâlni în play-off-ul Ligii Europa la 23 august (turul) şi 30 august (returul). Primul meci va avea loc joi, de la ora 21.30, la Viena.

Afla mai multe despre: ivanfcsbrapid viena 

viewscnt
Articole similare