Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ivan Rakitic, spre Premier League! Dorit în Italia şi Spania, croatul ar putea intra intr-un schimb interesant de jucători

Ivan Rakitic, spre Premier League! Dorit în Italia şi Spania, croatul ar putea intra intr-un schimb interesant de jucători

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi Tottenham pot face un schimb de jucători. Ivan Rakitic (32 de ani) nu mai e dorit pe Camp Nou, iar Tanguy Ndombele (23 de ani) nu e pe placul antrenorului Jose Mourinho. Cei doi ar putea face rocadă în următoarea perioadă de transferuri.

Tottenahm a devenit principala favorită la semnarea lui Ivan Rakitic, chiar dacă fotbalistul croat vrea la Sevilla. Mundo Depotivo scrie că Barcelona şi Tottenham pot face o afacere interesantă în următorea perioadă, iar Rakitic să ajungă la Londra, în timp ce Ndombele să ajungă pe Camp Nou. Conform sursei citate, Tottenham are potenţa de a satisface pretenţiile Barcelonei, fie că vorbi despre un schimb ori de o sumă de transfer.

Agentul lui Rakitic şi apropiatul său, Arturo Canales, trăiesc în Londra de ceva vreme şi au conexiuni bune în fotbalul din Anglia. De asemenea, Rakitic ar putea fi atras de oraşul Londra şi de Tottenham prin prisma ambiţiilor pe care le are clubul condus de Daniel Levy. Spurs tocmai şi-a făcut stadion şi e vicecampioană europeană, iar Jose Mourinho e încă un plus. Mai mult, Canales, apropiat de croat şi agentul său, ar putea ajuta familia lui Rakitic cu orice are nevoie.

Inter, Juventus, Atletico Madrid sau FC Sevilla se mai interesează de posibilitatea transferului lui Ivan Rakitic de la FC Barcelona. Croatul, vicecampion mondial în 2018, mai are contract cu trupa blaugrana până în vara lui 2021.

Afla mai multe despre: ivan rakitictottenhampremier leaguendombele 

viewscnt
Articole similare