Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ivan Savvidis îi face chiar toate poftele lui Lucescu! Anunţ de ultimă oră în Grecia. Asta e mutarea de Champions League pentru PAOK

Ivan Savvidis îi face chiar toate poftele lui Lucescu! Anunţ de ultimă oră în Grecia. Asta e mutarea de Champions League pentru PAOK

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu a readus titlul de campioană în vitrina lui PAOK după 35 de aşteptare, iar relatia tehnicianului cu miliardarul Ivan Savvidis e mai strânsă ca niciodată.

Patronul lui PAOK nici nu concepe să se despartă de tehnicianul de 50 de ani în această vară şi speră ca Lucescu să ducă gruparea din Salonic până în grupele Champions League, iar pentru aces lucru e dispus la investiţii serioase.

Vor să-l întoarcă pe Varela din drum!

Iar cea mai importantă mutare ar putea fi nu transferul unui jucător, ci păstrarea unuia dintre cei mai importanţi fotbalişti din actualul lot. Este vorba de Fernando Varela, care imediat după ce PAOK a devenit campioană a declarat că nu va mai rămâne în Grecia şi în sezonul viitor.



Totuşi, presa elenă anunţă că fostul fundaş de la Viitorul şi FCSB e în continuare în negocieri cu PAOK pentru prelungirea contractului, iar fanii speră că acesta va rămâne şi pentru campania viitoare.

Ar fi un efort financiar considerabil, în condiţiile în care Varela şi-ar dori o creştere consistentă a salariului actual, cifrat la 500.000 de euro pe sezon. Stoperul are oferte din zona asiatică şi doar o propunere spectaculoasă l-ar face să rămână. Totuşi, ţinând cont că PAOK are o şansă unică să ajungă în grupele Champions League, Savvidis ar putea fi dispus la acest efort.

Un brazilian de la Fiorentina pe lista lui PAOK

Veştile bune pentru Răzvan Lucescu nu se opresc aici!  Calculele pentru sezonul viitor includ şi un fundaş dreapta brazilian. Presa din Brazilia scrie că românul ar urma să-l primească drept prim cadou pe Gilberto Moraes Junior, un fundaş dreapta brazilian în vârstă de 26 de ani care aparţine de clubul italian Fiorentina.

Fost internaţional de tineret brazilian cu 11 selecţii şi 3 goluri pentru Selecao Under 21, Gilberto joacă sub formă de împrumut la Fluminense şi este descris de GlobeoEsporte drept ”un lateral ofensiv, cu o tehnică excelentă, viteză bună şi capacitate de efort mare”.

”Viola” a plătit 2 milioane de euro pentru Gilberto Moraes în 2015, dar fotbalistul brazilian, adus ca o mare promisiune, s-a lovit de o concurenţă extrem de serioasă la Florenţa. A fost împrumutat pe rând la Hellas Verona, Latina şi Vasco da Gama, iar în iarnă a ajuns la Fluminense, unde ar trebui să rămână până în luna decembrie.

Afla mai multe despre: savvidisvarelatrasfer 

viewscnt
Articole similare