Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ivan vs. Mihăilă: cine merită la echipa naţională? ”Te face mai bun că eşti la Parma, în liga a doua, rezervă?” | EXCLUSIV

Ivan vs. Mihăilă: cine merită la echipa naţională? ”Te face mai bun că eşti la Parma, în liga a doua, rezervă?” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Prezent în studiourile Orange Sport, fostul internaţional Basarab Panduru recunoaşte că nu înţelege exact de ce Valentin Mihăilă (23 de ani) a fost convocat la echipa naţională, iar Andrei Ivan (26 de ani), unul dintre cei mai buni marcatori din Superligă lipseşte.

”Pandi” este de părere că Andrei Ivan plăteşte tribut greşelilor din trecut, fiind în continuare pedepsit de către Edi Iordănescu pentru comportamentul său, considerat nepotrivit la un moment dat.

Basarab Panduru, despre situaţia lui Andrei Ivan: ”Pare pedepsit! Poate era mai bine dacă se anunţa”

În acest sezon, la Parma, Valentin Mihăilă a adunat 17 meciuri în Serie B, în care a reuşit să marcheze 2 goluri şi să ofere 3 pase decisive.

De partea cealaltă, Andrei Ivan a bifat 42 de partide în toate competiţiile pentru Universitatea Craiova, reuşind să marcheze 17 goluri şi să ofere 4 pase decisive.

Cu astfel de cifre, Edi Iordănescu a ales să-l convoace pe Valentin Mihăilă pentru cele două meciurile cu Kosovo şi Elveţia, din preliminariile EURO 2024, şi nu pe Andrei Ivan.

Am discutat mereu despre Ivan. Are în doi ani de zile 29-30 de goluri, dar am spus-o atunci când s-a supărat pe el Edi, că e o problemă. A ieşit Ivan după, a explicat nişte lucruri. Nu l-a lămurit pe Edi şi cred că are legătură cu ce-a fost atunci, nu după formă. Dacă ar fi de formă, ar trebui sa fie la echipa naţională.

Haideţi să vedem ce jucători sunt la naţională, pe acel post, ca să fim mai concreţi. Îl ai pe Coman în mare formă şi pe Mihăilă, care nu ştiu în ce formă e.

Poate Coman poate să-i ia faţa. Acum, Ivan cu Mihăilă...Nu ştiu dacă e mai bun Mihăilă decât Ivan, fotbalistic vorbind. Nu ştiu ce realizări are Mihăilă. Poate acolo să fie şi Sorescu, sus. Poate să joace pe orice. E un mare avantaj. Vrei unul care joacă pe patru posturi, e cam singur.

Pe poziţia aia de fundaş dreapta. Manea şi Raţiu sunt peste ei. Extremă dreaptă, Man, Hagi, Moruţan, iar nu era ok. E cam al treilea peste tot. Unde ar putea fi primul? Nici la fundaş stânga nu cred. Acolo e probabil Camora, că nu poţi să-l chemi şi să fie rezerva lui Opruţ.

Te face mai bun decat Ivan? Numai că eşti la Parma, în liga a doua, rezervă? Cu 33 de minute jucate?

Ivan pare pedepsit. Era mai ok aşa, dacă ieşea selecţionerul dacă anunţa: `Domne, l-am pedepsit`. Sunt alţii sub el ca valoare, în momentul ăsta”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei ivanvalentin mihailabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare