Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Iz Coming"! AC Milan a anunţat oficial revenirea lui Ibrahimovic. Primele cuvinte ale lui Ibra

"Iz Coming"! AC Milan a anunţat oficial revenirea lui Ibrahimovic. Primele cuvinte ale lui Ibra

AC Milan

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic se desparte oficial de LA Galaxy pe 31 decembrie, iar suedezul s-a înţeles deja cu o nouă echipă. AC Milan a anunţat oficial revenirea lui Zlatan Ibrahimovic.

"Mă întorc la clubul pentru care am un respect enorm şi în oraşul pe care îl iubesc. Mă voi lupta cu colegii mei să schimbăm soarta acestui sezon şi voi face orice pentru a ne îndeplini obiectivele", a fost prima declaraţie a lui Zlatan Ibrahimovic după ce s-a înţeles, oficial, cu AC Milan. 

ZLATAN IBRAHIMOVIC S-A ÎNTORS LA AC MILAN

AC Milan i-a oferit lui Ibrahimovic un contract pe şase luni, iar dacă ambele părţi vor fi de acord, înţelegerea va mai fi prelungită pentru încă un an. Ibrahimovic, care a ajuns la Los Angeles în 2018, şi-a încheiat contractul cu Galaxy, pentru care a marcat 53 de goluri şi a dat 17 pase decisive, în 52 de meciuri jucate, fără însă a câştiga vreun trofeu cu această formaţie.

Ibrahimovic a jucat la AC Milan între 2010 şi 2012. În 85 de meciuri în tricoul rossonero, suedezul a marcat 56 de goluri şi a oferit 24 de assist-uri. Cu Ibra în atac, Milan a câştigat ultimul titlu de campioană, în sezonul 2011-2012. În acelaşi sezon, el a fost şi cel mai bun marcator din Serie A. 

Afla mai multe despre: ibrahimovicac milan 

viewscnt
Articole similare