Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Izolarea e un chin pentru Eden Hazard. Fotbalistul Realului trage din răsputeri să nu se îngrăşe: "Încerc să nu intru prea des în bucătărie!"

Izolarea e un chin pentru Eden Hazard. Fotbalistul Realului trage din răsputeri să nu se îngrăşe: "Încerc să nu intru prea des în bucătărie!"

Real Madrid

Comentarii

Eden Hazard, jucătorul echipei Real Madrid, este unul dintre fotbaliştii care a dezvăluit că izolarea la domiciliu nu este uşoară. Atacantul belgian se luptă cu pofta de mâncare şi face eferturi să nu se îngraşe în această perioadă.

Atacantul belgian de 29 de ani, Eden Hazard, a povestit că se chinuie să nu mânânce mult pentru a nu se îngrăşa, în perioada izolării la domiciliu.

„Şi pentru mine este complicat. Dar încerc să nu mănânc mult, încerc să nu intru prea des în bucătărie şi să mănânc chifle, pentru că este aici aproape de mine, dar nu este uşor”, a spus Eden Hazard, potrivit as.com.

În plus, Eden Hazard este la fel de ambiţios şi cu exerciţiile fizice. Atacantul echipei Real Madrid, care se recuperează acum după accidentarea suferită, a precizat că se antrenează zilnic.



„Mă antrenez acum online cu preparatorul fizic, pentru că nu mai poate veni la domiciliu fiindcă s-a îmbolnăvit şi trebuie să stea acasă. Am început să muncim de 10 zile, el este acasă şi îmi trimite clipuri video. Sunt exerciţii pe podea, lucrez pentru întărirea gleznei. Fac ce pot acasă”, a mai spus atacantul.

Eden Hazard a semnat cu Real Madrid în vara anului 2019, după ce a plecat de la Chelsea, contra sumei de 100 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: eden hazardkilogramereal madrid 

viewscnt
Articole similare