Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Izolat în Spania | Fotbalistul român care a trecut pe la Roma şi Sevilla locuieşte alături de un coechipier: ”Nici nu vrea să iasă din cameră!”

Izolat în Spania | Fotbalistul român care a trecut pe la Roma şi Sevilla locuieşte alături de un coechipier: ”Nici nu vrea să iasă din cameră!”galerie foto

Stranieri

Comentarii

Pandemia de coronavirus îi obligă pe spanioli să stea închişi în casele lor de teama contaminării.

Virusul care s-a transformat într-unul mortal într-un timp foarte scurt, testează pe undeva capacitatea oamenilor de a trăi împreună. În marea majoritate a cazurilor, este vorba despre membri ai aceleiaşi familii, cu obiceiuri şi comportamente similare.

Există şi cazuri diferite, iar unul dintre puţinii fotbalişti români care joacă în Spania, Rareş Gabriel Flueraş (21 de ani) experimentează asta pe propria-i piele.

Alături de ghanezul Kofi Antwi, Flueraş, actualmente la CD Manchego, este izolat într-un apartament de pe strada Estrella şi de două săptămâni este închis în casă.

”Petrec foarte mult timp în sesiuni de videocalling, împreună cu familia şi prietenii. Mă antrenez pentru a nu-mi pierde forma sportivă şi aştept să se termine această perioadă” mărturiseşte Fluieraş,

El a rămas în Ciudad Real, din proprie iniţiativă, pentru a evita contactul cu familia şi prietenii. ”Inevitabil, îţi este temă când vezi ce se întâmăplă. Când ies din casă, folosesc masca de protecţie, dar situaţia este preocupantă şi firesc, mă îngrijorează” mai spune Rareş.

”Slavă Domnului, în România au luat măsuri la timp. Chiar şi-aşa, din ce urmăresc, numărul cazurilor creşte. Am vorbit cu familia mea, normal. Vreau să aibă grijă de ei. Locuiesc împreună cu Kofi, care este un tip foarte responsabil şi foarte ordonat. Cel mai rău este că şi lui, îi este foarte teamă de coronavirus şi nu iese din casă. Ne uităm la fotbal, asta ne ajută. Clubul ne trimite exerciţii şi programe de antrenament în fiecare zi. Suntem sub contract şi mă simt foarte bine. Avem o mare familie aici” a mai declarat Fluieraş.

Rareş Gabriel Fluieraş are 21 de ani şi a mai trecut în cariera sa de junior pe la AS Roma şi FC Sevilla. Din ianuarie s-a transferat la noua sa echipă. Are patru meciuri bifate în UEFA Europa League şi un gol marcat. S-a născut la Beclean, în România, dar fotbalul l-a început în Spania la UD Almeria. În 2016 a fost achiziţionat de AS Roma, iar în 2018 a revenit în Spania la Sevilla. La Ciudad Real joacă alături de Mathias Pogba, fratele celebrului Paul Pogba, campion mondial cu naţionala Franţei.

Florin Codreanu

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rareş gabriel fluieraş 

viewscnt
Articole similare