Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jack Grealish este cel mai bun pasator decisiv din campionatele de top ale Europei! Ce nume grele depăşeşte în clasament

Jack Grealish este cel mai bun pasator decisiv din campionatele de top ale Europei! Ce nume grele depăşeşte în clasament
Comentarii

La jumătatea sezonului în campionatele puternice ale Europei, Jack Grealish de la Aston Villa este cel mai bun pasator din Europa.

Fotbalistul celor de la Aston Villa are 12 pase decisive în actuala stagiune în 20 de meciuri în care a evoluat. El este urmat de alţi trei jucători din Premier League: Harry Kane de la Tottenham (11 pase decisive),  Kevin de Bruyne de la Manchester City (10 pase decisive) şi Bruno Fernandes de la Manchester United tot cu 10 pase de gol.

Joshua Kimmich de la Bayern Munchen are tot zece pase decisive, la fel ca şi Thomas Muller, coechipierul său de la campioana Europei. Tot din Bundesliga vine şi următorul cel mai bun pasator decisiv: Jadon Sancho de la Borussia Dortmund cu 9 pase de gol decisive.

Tot 9 pase de gol au şi Kingsley Coman, Kamada sau Ruud Vormer, în timp ce Guerreiro (Dortmund), Di Maria (PSG), Volland (Monaco), Hoffman (Gladbach) şi Mkhitaryan (AS Roma) au câte 8 pase decisive de gol.

Afla mai multe despre: jack grealishharry kanethomas mullerjoshua kimmich 

viewscnt
Articole similare