Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jack Grealish este dorit de Pep Guardiola la Manchester City. Kevin De Bruyne garantează pentru noul star din naţionala Angliei

Jack Grealish este dorit de Pep Guardiola la Manchester City. Kevin De Bruyne garantează pentru noul star din naţionala Angliei

Premier League

Comentarii

Jack Grealish este dorit la Manchester City, de către Pep Guardiola şi ar putea să îi coste pe "cetăţeni" peste 100 de milioane de euro.

Jack Grealish pe lista de dorinţe a lui Pep Guardiola

Pep Guardiola îl vrea pe Jack Grealish la Manchester City. Englezul este dorit de antrenorul spaniol la "cetăţeni" pentru stilul de joc, dar şi pentru forma excelentă pe care acesta o traversează la Aston Villa. Grealish a marcat 5 goluri şi a oferit 6 pase de gol în cele 9 partide jucate pentru Villa în acest sezon, în toate competiţiile. Performanţele căpitanului lui Aston Villa din ultima perioadă sunt din ce în ce mai bune. Englezul a atras atenţia mai ales în partida cu Liverpool, în care Villa a câştigat cu scorul de 7-2 pe teren propriu. În meciul de pe Villa Park, Jack a marcat 2 goluri, a oferit 3 pase de gol şi a obţinut nota 10, fiind omul meciului. 

Kevin De Bruyne îl recomandă Grealish "cetăţenilor"

Pep este hotărât să îl aducă pe Grealish la Man City. Guardiola poate achita pentru englez suma de 112 milioane de euro, asta după ce Jack a semnat un nou contract cu Aston Villa şi a promis clubului că va pleca doar dacă se achită o sumă de aproximativ 100 milioane de lire, pentru el. Pep Guardiola a avut şi o discuţie cu Kevin De Bruyne, în care belgianul i-a transmis antrenorului spaniol, că Jack Grealish ar putea fi un jucător potrivit pentru Manchester City, în urma prestaţiei lui Jack pentru naţionala Angliei, care s-a duelat cu Belgia în Nations League, meci terminat cu scor 2-0 pentru belgieni.

Guardiola poate înregistra un nou record pentru City, dacă va semna cu Grealish, acesta va depăşi suma de transfer record a "cetăţenilor" de 76 milioane de euro, oferită pentru De Bruyne în 2015.

Jack Grealish are 25 de ani şi este cotat la 45 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: jack grealish pep guardiloa manchester city kevin de bruyne 

viewscnt
Articole similare