Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jack Grealish s-a îmbătat şi nu a fost lăsat să intre în club! Reacţia lui Guardiola: ”Îi voi amenda pentru că nu m-au invitat!” VIDEO

Jack Grealish s-a îmbătat şi nu a fost lăsat să intre în club! Reacţia lui Guardiola: ”Îi voi amenda pentru că nu m-au invitat!” VIDEO

Manchester City

Comentarii

Jack Grealish, jucătorul celor de la Manchester City, s-a distrat copios, iar el a fost filmat în timp ce o persoană îl ţinea de braţ să nu cadă.

Duminică seara, fotbalistul pentru care Manchester City a plătit 117,5 milioane de euro, a fost filmat de un fan în centrul oraşulul Manchester. El părea a fi sub influenţa băuturilor alcoolice, iar cineva îl ţinea de braţ pentru a nu cădea. 

Din cauza stării în care se afla, starul lui Guardiola nu a fost lăsat să intre în berăria Albert's Schloss. Fotbalistul nu era singur, iar alături de el mai erau Walker şi Mahrez, jucători care sunt recunoscuţi pentru viaţa extrasportivă pe care o au. 

 

Clubul a negat informaţiile publicate de Daily Mail, iar Pep Guardiola a vorbit despre evenimentul care îl are în prim-plan pe fotbalistul său. 

 ”Îi voi amenda pentru că nu m-au invitat!”

”Sunt foarte nervos... pentru că nu m-au invitat şi pe mine. Data viitoare, sper să mă sune. Videoclipul nu a arătat ce s-a întâmplat cu adevărat. Au mers împreună să ia cina, treji, cu prietenii şi staff-ul lor... nimic mai mult. 

În acest caz, cred că nu au fost trataţi corect, dar asta este. La asta sunt expuşi cu reţelele sociale din zilele noastre. Dacă îi voi amenda? Da, pentru că nu m-au invitat!”, a spus Guerdiola.

 

Afla mai multe despre: city-guardiola-jack grealish 

viewscnt
Articole similare