Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jackpot! Nicolae Stanciu va câştiga o sumă impresionantă în Arabia Saudită, după transferul de la Wuhan Three Towns

Jackpot! Nicolae Stanciu va câştiga o sumă impresionantă în Arabia Saudită, după transferul de la Wuhan Three Towns

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu (30 de ani) schimbă echipa, de la Wuhan Three Towns la Damac, în Arabia Saudită, mutare rezolvată în cantonamentul naţionalei dinaintea dublei cu Kosovo şi Israel din preliminariile EURO 2024. Decarul României se va umple de bani la a doua experienţă în zona Golfului.

Damac, echipa lui Cosmin Contra din Arabia Saudită, a obţinut semnătura lui Nicolae Stanciu, decarul naţionalei României, care va câştiga o sumă impresionantă de bani în noua aventură din zona Golfului. Românul a mai fost arabi, la Al Ahli, care l-a cumpărat în trecut de la Sparta Praga.

Jackpot! Câţi bani va câştiga Nicolae Stanciu, după transferul de la Wuhan Three Towns la Al Ahli

Anamaria Prodan, agentul lui Nicolae Stanciu, a dezvăluit că jucătorul va încasa anual două milioane de euro, sumă la care se adaugă şi bonusuri, conform Fanatik.

"Am tot vorbit cu Nicolae Stanciu în ultima perioadă. Mi-a spus că vrea să vină mai aproape de casă, să fie cât mai aproape de familie. Acesta este principalul motiv pentru care s-a transferat la Damac. Am spus-o, mă repet. Nicolae Stanciu este cel mai bun jucător de fotbal al României în acest moment", a spus Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Nicolae Stanciu a mai jucat în Arabia Saudită la Al Ahli în perioada ianuarie 2018 - iulie 2019, după ce a fost cumpărat de la Sparta Praga, pentru 10 milioane de euro.

Afla mai multe despre: nicolae stanciudamacsalariutransferarabia saudita 

viewscnt
Articole similare