Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jackpot pentru Vincius! Câţi bani va câştiga într-un singur an de contract la FCSB

Jackpot pentru Vincius! Câţi bani va câştiga într-un singur an de contract la FCSB

FCSB

Comentarii

Paulo Vinicius (37 de ani) a semnat cu FCSB, iar Gigi Becali (63 de ani) i-a oferit un contract avantajos fundaşului din Brazilia.

Jackpot pentru Vincius! Câţi bani va câştiga într-un singur an de contract la FCSB

Proaspăt transfer la FCSB, după ce CFR Cluj l-a lăsat să plece liber de contract, Vinicius se va umple de bani la echipa roş-albastră. Campion la ultimelor patru sezoane din Liga 1 cu CFR Cluj, Vinicius a primit un contract avantajos la FCSB, în ciuda vârstei înaintate.

Oferta pe care a acceptat-o din partea lui Gigi Becali cuprinde un salariu de 180.000 de euro pentru un an de contarct, dar şi mai multe bonusuri, care scrie gsp.ro, îi pot asigura încă 40.000 de euro fundaşului central. 20.000 de euro dacă FCSB ajunge în Conference League şi încă 20.000 de euro dacă Tănase & Co. vor câştiga un nou titlu după şase ani de pauză.

Paulo Vinicius, prezentat oficial la FCSB!

Marţi, prin intermediul unui comunicat oficial, FCSB a anunţat transferul lui Paulo Vinicius: „Bine ai venit, Paulo Vinicius! FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Paulo Vinicius de Souza Nascimento, care a semnat un contract valabil pentru sezonul 2021-2022. Fundaşul brazilian, care va împlini 37 de ani pe 12 august, a efectuat deja vizita medicală şi va purta tricoul cu numărul 55. Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!”, este mesajul postat de FCSB.

Afla mai multe despre: viniciusbanicontractfcsb 

viewscnt
Articole similare