Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jackpotul EGT se apropie de 1.300.000 RON la Vlad Cazino

Jackpotul EGT se apropie de 1.300.000 RON la Vlad Cazinogalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Foarte apreciate de către cei pasionaţi de jocurile de cazino online, sloturile din gama producătorului bulgar Euro Games Technology (EGT) se remarcă nu doar prin varietatea de forme de divertisment specific, ci şi prin posibilitatea de a câştiga jackpoturi de valori foarte mari.

Secvenţa specială Jackpot Cards poate fi declanşată la orice rotire efectuată cu bani reali şi oferă jucătorilor una dintre cele 4 sume disponibile (romb, inimă roşie, treflă, inimă neagră).

Jackpotul de Inimă Neagră (pică) - cel mai valoros din categorie - a depăşit valoarea de 1.270.000 RON la Vlad Cazino şi poate fi acordat în orice clipă la oricare din cele 113 sloturi EGT disponibile.

Mystery Cards Jackpot reprezintă un premiu alimentat în continuu de toate sloturile furnizate de EGT. Prin prisma valorilor ridicate, Mystery Cards Jackpot este cel mai apreciat jackpot la sloturi online în România. Shining Crown, Burning Hot sau Zodiac Wheel sunt doar câteva dintre sloturile conectate la acest jackpot.

Cum se acordă Mystery Cards Jackpot de la EGT 

Valoarea Mystery Cards Jackpot diferă de la un cazino la altul, iar Vlad Cazino a anunţat din nou un nivel impresionant disponibil pe platforma sa de jocuri de cazino online – aproape 1,3 milioane de lei. 

Cele 4 jackpoturi ce compun Mystery Cards Jackpot sunt: Clubs (Treflă), Diamonds (Romb), Hearts (Inimă) şi Spades (Pică – Inimă Neagră). Jackpotul de Inimă Neagră, cel mai valoros dintre jackpoturile Mystery Cards, ajunge adesea la valori foarte mari pe vladcazino.ro.

Orice rotire efectuată cu miză reală poate declanşa secvenţa specială visată de orice fan al acestor jocuri. Aceasta este iniţiată în mod aleatoriu, la finalul unei rotiri, după colectarea câştigurilor. Odată iniţiată, trebuie doar să selectezi cărţi de joc dintr-un panou cu 12 Dame (Q) întoarse cu faţa în jos, până vei obţine 3 Dame din aceeaşi suită. Suma câştigată este afişată în dreptul simbolului colectat, urmând să fie adăugată automat în balanţa de joc sub formă de bani cash.

Foarte apreciate de către cei pasionaţi de jocurile de cazino online, sloturile din gama producătorului bulgar Euro Games Technology (EGT) se remarcă nu doar prin varietatea de forme de divertisment specific, ci şi prin posibilitatea de a  câştiga jackpoturi de valori foarte mari. 

Vlad Cazino propune pasionaţilor de jocuri de cazino online nu doar o mare varietate de sloturi de la cei mai importanţi producători ai momentului, ci şi alte forme de distracţie – se pot accesa secţiunile de Live Casino, bingo online, video poker sau pariuri virtuale. 

Vlad Cazino s-a remarcat pe piaţa locală de divertisment prin abordarea originală, dar şi prin implicarea în fel de fel de acţiuni inedite. Mereu sunt alături de Vlad Cazino cei mai populari actori de stand-up comedy din social media în România, celebrii Micutzu şi Cătălin Bordea. Cei doi ambasadori de brand creează conţinut real de divertisment alături de cazinoul online dezvoltat în România de Kindred Group – unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online la nivel mondial.

Pentru că foarte mulţi români preferă jocurile de cazino online pe dispozitive mobile, Vlad Cazino oferă acces la platforma sa inclusiv pe smartphone-uri şi tablete, direct în browser (optimizat) sau prin aplicaţia dedicată ce poate fi descărcată din Google Play.

Vlad Cazino oferă o rulotă de 80.000 euro celui mai norocos client 

Chiar în această perioadă, Vlad Cazino derulează o campanie promoţională în cadrul căreia marele premiu constă într-o rulotă McLouis Nevis 281, Model 2022, Automatik, Solar, Winter în valoare de 80.000 euro. Iată, aşadar, un alt motiv pentru a alege acest cazino online partener de distracţie.

Campania „O casă pe 4 roţi şi alte premii şmecherifice” este deschisă oricărui client nou sau existent. Fiecare rulaj de 30 RON determină automat pentru participanţi primirea unei şanse la premii.

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: vlad cazino 

viewscnt
Articole similare