Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jadon Sancho s-a hotărât. Forţează cu orice preţ plecarea de la Borussia Dortmund în această vară. Ce club e pe urmele sale

Jadon Sancho s-a hotărât. Forţează cu orice preţ plecarea de la Borussia Dortmund în această vară. Ce club e pe urmele sale

Borussia Dortmund

Comentarii

Jadon Sancho (20 de ani) vrea să plece de la Borussia Dortmund în această vară. Starul englez e dorit de Manchester United şi presa din Germania anunţă faptul că fotbalistul va face tot posibilul să obţină mutarea pe Old Trafford, deşi a fost crescut de Manchester City.

Deşi piaţa de transferuri va fi afectată de criza economică generată de pandemia de COVID-19, iar Borussia nu va putea obţine suma dorită în schimbul lui Sancho, englezul va depune toate eforturile care-i stau în putinţă să-şi vadă visul cu ochii. Să se transfere la Manchester United, scrie Sky Sports Germania.

Nemţii notează faptul că lui Sancho i s-a făcut dor de Anglia şi nu vrea să mai stea în Germania deloc. Veştile despre Jadon Sancho mută presiunea acum pe şefii Borussiei Dortmund, care vor trebui să accepte un preţ mai mic decât cel pe care şi-l doreau. Conducerea formaţiei din Germania spera să obţină peste o sută de milioane de euro în schimbul lui Sancho.

Dacă Borussia Dormtund şi Manchester United nu se înţeleg, Sancho ar putea să depună cerere de transfer, la fel cum a procedat şi Ousmane Dembele (23 de ani) atunci când a fost dorit de FC Barcelona.

Afla mai multe despre: jadon sanchotransferborussia dortmundmanchester united 

viewscnt
Articole similare