Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jaime Penedo despre situaţia de criză provocată de pandemia de coronavirus: "Este ca şi cum lumea a fost pusă pe stop"

Jaime Penedo despre situaţia de criză provocată de pandemia de coronavirus: "Este ca şi cum lumea a fost pusă pe stop"
Comentarii

Fostul portar al echipei Dinamo Bucureşti, Jaime Penedo a vorbit despre situaţia de criză mondială provocată de pandemia de coronavirus.

Cel care a fost portarul naţionalei statului Panama în ultimii 15 ani acceptă cu stoicism carantina: "Copiii mei fac şcoală de acasă, dar lucrurile merg bine. Pe Matias îl mai antrenez eu după amiaza, dar o facem acasă. Trebuie să găsim o soluţie la această provocare incredibil de grea. Oameni care muncesc zi de zi sunt acum puşi în situaţia de a sta închişi în case. Salariile au fost reduse, este foarte dificil să vorbesc eu despre asta, pentru că nu sunt în locul lor, dar îmi dau seama că este foarte greu" mărturiseşte panamezul.

Pentru Jaime Penedo, tot ceea ce înseamnă fotbal şi sport, trebuie să treacă acum pe planul secund: "Fără îndoială. Dar e ciudat, este ca şi cum lumea ar fi fost pusă pe stop pentru câteva săptămâni. Se caută soluţii pentru reorganizarea calendarului compeţiţional, dar e clar că ne întrebăm cu toţii...cum se va putea oare relua totul?" spune Penedo.

"Mesajul meu pentru oameni este să aibă autocontrol, pentru că avem nevoie de asta. Eu sunt foarte precaut în această perioadă şi vă recomand să fiţi la fel. Probabil că din fotbal am învăţat asta. Autorităţile nu au timp de relaxare în această perioadă, putem face mai multe pentru a le ajuta, iar cel mai important lucru este să nu le producem probleme suplimentare" a mai explicat fostul portar de la Dinamo Bucureşti.

Jaime Penedo a jucat pentru Dinamo între 2016 şi 2018. A îmbrăcat tricoul "câinilor" timp de 66 de meciuri şi a lăsat o impresie foarte bună în România. Are 137 de meciuri în naţionala ţării sale, şi a mai jucat pentru Cagliari, Osasuna, LA Galaxy sau Saprissa.

Afla mai multe despre: jaime penedocoronavirus 

viewscnt
Articole similare