Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jakub Blaszczykowski devine patron! S-a înţeles deja să preia pachetul majoritar al unui club de tradiţie. Salvează echipa de la dezastru

Jakub Blaszczykowski devine patron! S-a înţeles deja să preia pachetul majoritar al unui club de tradiţie. Salvează echipa de la dezastru
Comentarii

Jakub Blaszczykowski (34 de ani) va fi patron de club. Fostul mijlocaş al Borussiei Dortmund, printre altele, a bătut palma cu foştii proprietari ai clubului Wisla Cracovia, echipă pe care o susţine de mic copil, şi va fi patron. "Kuba" va salva, astfel, clubul de la faliment.

Blaszczykowski a semnat în vara lui 2019 cu Wisla şi s-a întors acasă. Criza financiară declanşată de pandemia de Coronavirus care s-a răspândit peste tot în lume i-a adus pe foştii proprietari ai Wislei în împosibilitatea de a mai plăti salariile jucătorilor şi tuturor din club. Acest lucru ar fi însemna faliment.

Doar că nu va fi aşa.Jakub Blaszczykowski a decis să investească o bună parte din averea strânsă în cariera impresionantă pentru a cumpăra clubul şi a-l salva, anunţă Sky Sports. Termenii tranzacţiei au fost deja stabiliţi, iar părţile au bătut palma.

Fotbalistul polonez a jucat în carieră la, Czestochowa, Gornik, KS Stradom,  Wisla Cracovia, Borussia Dortmund, Fiorentina şi Wolfsburg.



În Polonia, Wisla are 13 titluri de campioană, patru Cupe ale Poloniei şi o Supercupă.

Afla mai multe despre: jakub blaszczykowskiwisla cracoviapatron 

viewscnt
Articole similare