Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

James Rodriguez a semnat! Dezvăluire de ultimă oră a presei din Spania. Decizia luată de columbian

James Rodriguez a semnat! Dezvăluire de ultimă oră a presei din Spania. Decizia luată de columbiangalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Columbianul James Rodriguez a semnat un nou contract de reprezentare cu firma Adidas. Era dorit şi de Puma sau New Balance.

James Rodriguez a devenit tată pentru a doua oară, dar aceasta nu este singura veste bună pentru columbian. Conform publicaţiei Don Balon, starul naţionalei Columbiei a semnat un nou acord cu ADIDAS, firma de echipament sportiv pe care o reprezintă de câţiva ani.

Columbianul aflat sub contract cu Real Madrid până în 2021, prelungeşte acum şi cu firma de echipament sportiv germană. Ultima dată când şi-a prelungit contractul cu Adidas, James evolua încă pentru Bayern Munchen.

Una dintre figurile reprezentative ale fotbalului latino-american, James va încasa în total, din contractul cu Real Madrid şi contract cu Adidas, 20 de milioane de euro pe an. Noul acord este valabil până la finalul carierei fotbalistului, când Adidas îşi rezervă dreptul de a renegocia un altfel de acord. Presa columbiană notase că Puma şi New Balance erau interesate de un acord cu fotbalistul columbian, dar decizia lui James a fost una categorică.

James Rodriguez are 28 şi de ani şi a mai evoluat în cariera sa pentru echipele Envigado, Banfield, FC Porto, AS Monaco şi Bayern Munchen. Căpitanul naţionalei Columbiei, Rodriguez a marcat 22 de goluri în 76 de meciuri pentru prima echipă reprezentativă. Pentru Real Madrid, James are 120 de meciuri şi 37 de goluri. Este borna cea mai înaltă a carierei sale, pentru formaţia blanco, James marcând cele mai multe goluri din toată cariera sa începută în 2007.

Printre sportivii care reprezintă imaginea Adidas se numără fostul mare internaţional, David Beckham, starul lui Liverpool, Mo Salah, dar şi alţti fotbalişti precum Paul Pogba, Gareth Bale, Roberto Firmino sau Manuel Neuer. Cel mai cunoscut jucător şi cel mai important brand activ care are contract cu Adidas este Lionel Messi.

Afla mai multe despre: james rodriguez 

viewscnt
Articole similare