Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

James Rodriguez pleacă de la Real Madrid! Spaniolii au făcut anunţul: Unde va juca starul columbian

James Rodriguez pleacă de la Real Madrid! Spaniolii au făcut anunţul: Unde va juca starul columbian

Real Madrid

Comentarii

Aventura lui James Rodriguez (29 de ani) la Real Madrid s-a terminat. Starul columbian va pleca în această vară de pe "Santiago Bernabeu", iar presa spaniolă a anunţat echipele care l-au ofertat pe James.

James Rodriguez a revenit la începutul sezonului după un împrumut de doi ani de la Bayern Munchen, dar a jucat extrem de puţin sub comanda lui Zinedine Zidane, iar în ultima etapă nici măcar nu a mai fost convocat, semn clar că tehnicianul francez nu se mai bazează pe playmaker-ul columbian.

Cota columbianului a scăzut vertiginos. Dacă în 2015 valoarea lui era de aproximativ 80 de milioane de euro, în acest moment, transfermarkt îl apreciază pe fostul decar de la Real Madrid la doar 32 de milioane de euro.

Fotbalistul născut la Cucuta este dorit în Premier League de Manchester United, dar şi în Serie A, de Inter Milano şi AC Milan. Totodată, presa spaniolă anunţă că James a fost ofertat şi de Benfica Lisabona, acolo unde s-a întors Jorge Jesus. 

Doar opt meciuri a jucat James Rodriguez în stagiunea 2019-2020 din La Liga, la finalul căreia şi-a trecut în palmares titlul cu Real Madrid. 

Afla mai multe despre: james rodriguez 

viewscnt
Articole similare