Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

James Rodriguez pleacă pentru o sumă "de nimic" de la Real Madrid. Starul columbian va ajunge în Premier League

James Rodriguez pleacă pentru o sumă "de nimic" de la Real Madrid. Starul columbian va ajunge în Premier League

Real Madrid

Comentarii

James Rodriguez (28 de ani) era considerat în urmă cu doar câţiva ani unul dintre cele mai mari staturi din fotbalul sud-american, însă columbianul nu a avut impactul dorit la Real Madrid.

James Rodriguez nu mai vrea să joace la Real Madrid şi Florentino Perez şi-a dat seama că nu mai are cum să îl păstreze pe columbian, astfel că Rodriguez va pleca în această vară de la Real. 

Dacă în urmă cu un an, Atletico Madrid şi Napoli ofereau pe mijlocaşul ofensiv în jur de 45-50 de milioane de euro, suma de transfer setată de Real Madrid în acest moment este mult mai mică: doar 25 de milioane de euro, potrivit cotidianului spaniol Marca. 

Aceeaşi sursă notează că Rodriguez are şanse foarte mari să ajungă în Premier League, fiind dorit de cluburi precum EvertonArsenalManchester United sau Wolves. Chiar dacă suma de transfer este una mică şi nu se compară cu cele 75 de milioane de euro plătite de Real celor de la AS Monaco în 2017, "galacticii" vor scăpa de salariul de şapte milioane de euro anual pe care îl are columbianul. 

În acest sezon, James Rodriguez a jucat doar 14 meciuri pentru Real Madrid şi a marcat un gol. 

 

Afla mai multe despre: james rodriguezreal madrid 

viewscnt
Articole similare