Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

James Rodriguez şi Gareth Bale OUT de la Real Madrid. Destinaţia, Premier League! Cât obţin spaniolii pentru cei doi

James Rodriguez şi Gareth Bale OUT de la Real Madrid. Destinaţia, Premier League! Cât obţin spaniolii pentru cei doi

Real Madrid

Comentarii

Vânzările lui James Rodriguez şi Gareth Bale au devenit o prioritate pentru Real Madrid.

Aşa a fost vara trecută, aşa se va întâmpla şi la finalul acestei stagiuni. Niciunul dintre cei doi fotbalişti nu va mai continua pe Estadio Santiago Bernabeu, mai ales că, pe niciunul dintre ei, antrenorul Zinedine Zidane nu-i mai vrea la echipă. În plus, atât columbianul, cât şi starul galez, au salarii foarte mari, de care Real Madrid vrea să scape.

Real Madrid, minim 50 de milioane pentru fiecare dintre James Rodriguez şi Gareth Bale

25 de milioane de euro pe an. Atât reprezintă salariile celor doi fotbalişti, care nu mai contează pentru Zinedine Zidane. La această sumă uriaşă, se adaugă taxele pe care statul spaniol le percepe clubului blanco. Doi fotbalişti pe care Zidane nu contează şi care nu mai sunt utili Realului, o costă pe fosta campioană a Europei peste 32 de milioane de euro anual. O gaură în bugetul clubului, după cum scrie jurnalistul spaniol, Daniel Cayetano.

Prin urmare, Real Madrid a stabilit preţul de vânzare al celor doi fotbalişţi: minim 50 de milioane de euro fiecare, iar Bale şi James sunt liberi să plece de pe Santiago Bernabeu!

Bale a fost la un pas de transferul în China la Jiangsu Suning, formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu. Chinezii îi acopereau salariul, dar nu voiau să plătească niciun ban pentru galez, situaţie inacceptabilă pentru Real Madrid. James a fost dorit de Napoli, care l-ar fi vrut doar sub formă de împrumut. Nici în cazul său, Real Madrid nu a acceptat oferta.

La finalul stagiunii, speranţele pentru vânzarea celor doi sunt ceva mai mari. Bale este dorit în Premier League, şi ar putea reveni chiar la Tottenham, acolo unde Jose Mourinho rămâne un fidel admirator al său. James Rodriguez este vânat de Everton şi Wolverhampton, cluburi capabile să plătească suma cerută de Los Blancos. Columbianul se bucură de admiraţia lui Carlo Ancelotti (Everton) şi de sprijinul lui Jorge Mendes, implicat puternic la Wolves.

Afla mai multe despre: gareth balejames rodriguezreal madrid 

viewscnt
Articole similare