Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jamie Carragher îşi cere scuze după un gest oribil: a scuipat o fată de 14 ani! Reacţia fostului internaţional englez. VIDEO

Jamie Carragher îşi cere scuze după un gest oribil: a scuipat o fată de 14 ani! Reacţia fostului internaţional englez. VIDEO
Comentarii

Fostul fundaş al echipei Liverpool, Jamie Carragher, în prezent consultant la televiziunea britanică, şi-a cerut scuze, după ce apare într-un filmuleţ în care scuipă o adolescentă de 14 ani.

În acest filmuleţ difuzat de presa britanică, Carragher se află în maşina sa şi deschide geamul pentru a scuipa în direcţia altui automobil, sâmbătă, după înfrângerea echipei Liverpool, scor 2-1, cu Manchester United.

Potrivit presei, Carragher a scuipat o fată de 14 ani care stătea pe locul pasagerului, iar în filmuleţ poate fi auzită o voce de bărbat spunând: "Nicio şanse, Jamie, 2-1!", înainte ca fotbalistul să scuipe.

Carragher, care a asigurat comentariul meciului pentru canalul Sky Sports, a declarat că şi-a cerut scuze familiei, recunoscând că "s-a enervat".



"A fost total deplasat ce am făcut. M-am scuzat faţă de toată familia. Deja fusesem abordat de 3-4 ori pe drum şi atunci când am fost filmat îmi pierdusem răbdarea. Nu este o scuză însă pentru comportamentul meu", a scris Carragher.

Jamie Carragher îşi cere scuze după un gest oribil: a scuipat o fată de 14 ani! Reacţia fostului internaţiona englez Fostul fundaş al echipei Liverpool, Jamie Carragher, în prezent consultant la televiziunea britanică, şi-a cerut scuze, după ce apare într-un filmuleţ în care scuipă o adolescentă de 14 ani. În acest filmuleţ difuzat de presa britanică, Carragher se află în maşina sa şi deschide geamul pentru a scuipa în direcţia altui automobil, sâmbătă, după înfrângerea echipei Liverpool, scor 2-1, cu Manchester United. Potrivit presei, Carragher a scuipat o fată de 14 ani care stătea pe locul pasagerului, iar în filmuleţ poate fi auzită o voce de bărbat spunând: "Nicio şanse, Jamie, 2-1!", înainte ca fotbalistul să scuipe. Carragher, care a asigurat comentariul meciului pentru canalul Sky Sports, a declarat că şi-a cerut scuze familiei, recunoscând că "s-a enervat". "A fost total deplasat ce am făcut. M-am scuzat faţă de toată familia. Deja fusesem abordat de 3-4 ori pe drum şi atunci când am fost filmat îmi pierdusem răbdarea. Nu este o scuză însă pentru comportamentul meu", a scris Carragher.

Afla mai multe despre: carragherliverpool,  

viewscnt
Articole similare