Experiențe împreună.
You are here:

Jan Ullrich, amendat cu 7.200 de euro după ce a agresat o prostituată

Jan Ullrich, amendat cu 7.200 de euro după ce a agresat o prostituată

Ciclism

Comentarii

Fostul ciclist german Jan Ullrich a fost amendat cu 7.200 de euro după ce a agresat o prostituată, într-un hotel din Frankfurt în 2018, relatează AFP.

Tribunalul din Frankfurt l-a condamnat pe fostul câştigător al Turului Franţei (1997), în vârstă de 45 de ani, la amendă de 40 de euro pe zi pentru 180 de zile.

Această procedură rapidă a permis evitarea unui proces, tribunalul apreciind că viaţa victimei nu a fost în pericol.

Jan Ullrich a fost arestat la Frankfurt, în 11 august 2018, după ce a agresat o prostituată cu care petrecuse noaptea într-un hotel. El a lovit-o şi a strâns-o de gât pe femeia în vârstă de 31 de ani. În momentul arestării, fostul sportiv era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor.

După ce a ieşit din arest şi a ajuns în curtea interioară a comisariatului, Ullrich a intrat însă în panică şi a fost protagonistul unui nou incident.

“Din cauza stării sale psihice, nu a existat altă soluţie decât cea de a fi transportat cu ambulanţa la un spital de psihiatrie”, a precizat reprezentanta poliţiei.

Procurorii au deschis o anchetă pentru tentativă de omor şi vătămare corporală.

Jan Ullrich a mai fost arestat la Mallorca după un conflict cu vecinul său, actorul Til Schweiger. Ullrich a intrat în grădina lui Schweiger, iar apoi a provocat o bătaie. El i-a atacat pe actor şi pe invitaţii acestuia, care sărbătoareau lansarea filmului "Honey in the Head".

Ullrich a anunţat că va urma un program împotriva consumului de alcool şi droguri la o clinică de dezintoxicare din Germania

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe