Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Janet Jackson a vorbit despre Super Bowl-ul din această noapte. Ce spune despre o nouă prezenţă pe scenă alături de Justin Timberlake

Janet Jackson a vorbit despre Super Bowl-ul din această noapte. Ce spune despre o nouă prezenţă pe scenă alături de Justin Timberlake

NFL

Comentarii

Cântăreaţa Janet Jackson a pus capăt zvonurilor despre participarea ei alături de Justin Timberlake, duminică, la finala Super Bowl, potrivit The Hollywood Reporter.

"Pentru a pune capăt speculaţiilor, nu voi participa la Super Bowl. Vă mulţumesc pentru suport şi abia aştept să vă văd curând", a confirmat ea pentru revista People.

Jackson şi Timberlake au apărut împreună la Super Bowl în 2004, într-o reprezentaţie devenită controversată cunoscută sub numele de "Nipplegate", după ce Timberlake a smuls vestimentaţia cântăreţei dezgolind un sân.

Timberlake se întoarce la Super Bowl în 2018 şi va fi protagonistul spectacolului de 13 minute din pauza meciului dintre New England Patriots şi Philadelphia Eagles, în cadrul finalei NFL, care are loc duminică în Minneapolis. Evenimentul va fi în direct la Telekom Sport, de la ora 01:30.

Potrivit unor surse, show-ul ar putea include apariţia hologramei lui Prince.

Gala Super Bowl, organizată în pauza finalei NFL, este, în mod tradiţional, cel mai urmărit program de televiziune din Statele Unite ale Americii, atrăgând peste 100 de milioane de telespectatori.

La această gală au mai urcat pe scenă artişti precum: Lady Gaga, la cea mai recentă ediţie, Coldplay, Beyonce, Katy Perry, Bruno Mars şi Madonna.

Afla mai multe despre: justin timberlakesuper bowljanet jacksonnflfotbal american 

viewscnt
Articole similare