Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jaqueline Cristian, prima româncă învinsă în acest an pe tabloul principal al unui turneu. A ratat două mingi de meci cu Kaia Kanepi. Sorana Cîrstea a câştigat în 50 de minute

Jaqueline Cristian, prima româncă învinsă în acest an pe tabloul principal al unui turneu. A ratat două mingi de meci cu Kaia Kanepi. Sorana Cîrstea a câştigat în 50 de minute

Tenis

Comentarii

Jaqueline Cristian, locul 71 WTA, a ratat calificarea în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 250 Melbourne Summer Set 1.

Ea a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-7 (2), 7-6 (7), 6-2, de estona Kaia Kanepi, locul 73 WTA, după un meci de două ore şi minute. 

Cristian a ratat două meci de meci, la 6-4, în tie-break-ul setului al doilea.

Kanepi va juca în optimi cu o chinezoaică, Saisai Zheng, locul 79 WTA, sau cu Qinwen Zheng, locul 126 WTA, venită din calificări.

Prezenţa pe tabloul principal este recompensată cu un premiu de 2.675 de dolari şi cu un punct WTA.

Alte trei jucătoare române care au evoluat, marţi, pe tablourile principale ale turneelor de la Melbourne s-au calificat în optimi.

Irina Begu, locul 62 WTA, a învins-o, cu scorul de 7-6 (6), 6-3, pe americanca Jessica Pegula, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 1, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 250 Melbourne Summer Set 2.

Begu va juca în manşa a doua cu italianca Jasmine Paolini, locul 53 WTA.

Tot la acest turneu, Sorana Cîrstea, locul 39 WTA şi cap de serie numărul 5, a trecut, cu scorul de 6-0, 6-0, pe rusoaica Varvara Graceva, locul 77 WTA, după un meci care a durat 49 de minute.

Românca va evolua în optimi cu americanca Amanda Anisimova, locul 78 WTA.

La Melbourne Summer Set 1, Elena-Gabriela Ruse, locul 87 WTA, a întrecut-o, în primul tur, cu 6-3, 6-2, pe australianca Arina Rodionova, locul 152 WTA, după 77 de minute de joc. 

Ruse ar putea să întâlnească în optimi pe Simona Halep, dacă jucătoarea de pe locul 20 WTA o va învinge, mierucri, în primul tur, pe Destanee Aiava, locul 316 WTA, care a acces pe tabloul principal venind din calificări.

Sorana Cîrstea a început cu un "double bagel" anul 2022, o victorie obţinută în mai puţin de 50 de minute în faţa Varvarei Graceva

Sorana Cîrstea, locul 39 WTA şi cap de serie numărul 5, s-a calificat în optimile de finală ale Melbourne Summer Set 2.

Ea a învins-o, marţi, cu scorul de 6-0, 6-0, pe rusoaica Varvara Graceva, locul 77 WTA, după un meci care a durat 49 de minute.

Românca va evolua în optimi cu americanca Amanda Anisimova, locul 78 WTA.

Calificarea în această fază este recompensată cu un premiu de 3.675 de dolari şi cu 30 de puncte WTA.

Afla mai multe despre: jaqueline cristiansorana cîrstea 

viewscnt
Articole similare