Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jari-Matti Latvala, principalul echipei TGR, va participa la Raliul Finlandei cu a patra Toyota. Cine i se va alătura

Jari-Matti Latvala, principalul echipei TGR, va participa la Raliul Finlandei cu a patra Toyota. Cine i se va alătura

Sporturi

Comentarii

Jari-Matti Latvala, în prezent directorul echipei Toyota Gazoo Racing WRT, îşi va pune rolul principal în pauză, deoarece va intra în runda de acasă a Raliului Finlandei în perioada 3-6 august într-un al patrulea Toyota GR Yaris Rally1.

Principalul echipei TGR, Jari-Matti Latvala, va participa la Raliul Finlandei cu a patra Toyota. Cine i se va alătura

Jari-Matti Latvala a concurat ultima oară în Campionatul Mondial de Raliuri FIA în 2020, la runda Raliului Suediei, într-o Toyota Yaris WRC înscrisă în mod privat, dar a trebuit să se retragă din raliu destul de devreme din cauza unei probleme tehnice în etapa a cincea.

Însă, acum va avea o apariţie în afara unei maşini de Rally1 pentru prima dată, el dând de înţeles de mult timp că a vrut să încerce una în competiţie.

În Finlanda, lui Latvala i se va alătura Juho Hanninen ca copilotar al său, care este, de asemenea, fost şofer de fabrică pentru Toyota.

La fel ca Jari-Matti Latvala, Hanninen s-a concentrat de la pensionare doar pe a fi şoferul de testare pentru echipă, dar între acestea, de asemenea, a stat lângă Latvala în mai multe ieşiri cu Toyota Celicas private ale sale, în mitinguri istorice.

Cu toate acestea, Latvala nu va avea un rol dublu în Finlanda. Akio Toyoda, preşedintele Toyota Motor Corporation, îl va înlocui.

Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), inclusiv Raliul Finlandei (6-9 august), se vede în exclusivitate pe canalele Orange Sport.

Afla mai multe despre: jari matti latvalawrcraliul finlandei 

viewscnt
Articole similare