Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jay-Z dă lovitura în fotbal. Firma de impresariat a rapperului l-a semnat pe unul dintre cei mai în vogă fotbalişti din lume

Jay-Z dă lovitura în fotbal. Firma de impresariat a rapperului l-a semnat pe unul dintre cei mai în vogă fotbalişti din lume
Comentarii

Fotbalistul echipei Manchester City, Kevin De Bruyne, a anunţat că va colabora cu Roc Nation, societatea rapper-ului Jay-Z, specializată în gestionarea intereselor sportivilor.

Mijlocaşul de la Manchester City îşi va păstra totuşi vechiul impresar, pe Patrick De Koster, care să îi reprezinte interesele pe parte fotbalistică. Noul contract cu Roc Nation vizează exclusiv drepturile de imagine ale fotbalistului.

"Este vorba de dezvoltarea imaginii lui Kevin prin diverse colaborări. Totul este făcut în acord cu Manchester City", a explicat De Koster.

De Bruyne a devenit cel mai reprezentativ fotbalist al firmei lui Jay-Z, care îi mai impresariază pe Romelu Lukaku, Eric Bailly şi Jerome Boateng.

Marea majoritate a contractelor firmei Roc Nations sunt legate de competiţiile americane, NBA (baschet), NFL (fotbal american) şi MLB (baseball). Printre vedetele pe care le impresariază se mai numără Andre Ward (box), Kevin Durant (baschet, Golden State Warriors), Josh Hart (baschet, LA Lakers) sau Melvin Ingram (fotbal american, Los Angeles Chargers).

Afla mai multe despre: jay-zroc nationkevin de bruynemanchester city 

viewscnt
Articole similare