Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jean Vlădoiu, atac subtil la jucătorii care l-au refuzat: "Acum se uită la noi şi le pare rău". FC Argeş, aproape de surpriză în Liga 1

Jean Vlădoiu, atac subtil la jucătorii care l-au refuzat: "Acum se uită la noi şi le pare rău". FC Argeş, aproape de surpriză în Liga 1

FC Argeș

Comentarii

Preşedintele lui FC Argeş, Jean Vlădoiu, a plătit, subtil, câteva poliţe, după ce nou-promovata a ajuns aproape de zona play-off-ului, în urma victoriei cu Dinamo din deplasare, scor 2-1.

Jean Vlădoiu, mesaj pentru jucătorii care au refuzat FC Argeş

FC Argeş e renăscut în iarnă, după schimbarea conducerii şi a băncii tehnice. Jean Vlădoiu s-a luptat pentru a aduce fotbalişti noi în lotul nou-promovatei, s-a lovit de multe refuzuri, dar rezultatele bune au venit. 

Luni, FC Argeş a câştigat cu 2-1 pe terenul lui Dinamo şi a ajuns într-un punct care părea puţin probabil la finalul anului trecut, când echipa era în zona retrogradării. 

FC Argeş e pe locul şapte în Liga 1, cu 36 de puncte, cu unul mai puţin decât Academica Clinceni şi FC Botoşani, care se află pe şase, respectiv cinci. 

"Am văzut în decembrie şi ianuarie foarte mulţi jucători reticenţi care ne-au refuzat. Salariile, la ce fotbal avem, sunt destul de bune şi la Piteşti, nu sunt chiar aşa mici. Foarte mulţi jucători au ales alte echipe, nu vreau să dau nume, în detrimentul Aregşului. Acum, probabil că se uită la noi şi le pare rău. Îmi doresc din tot sufletul să nu mai pierd până la final. Suntem la mâna noastră şi putem scrie istorie, să jucăm în play-off pentru FC Argeş, o nou-promovată. Ar fi fantastic", a declarat Jean Vlădoiu, la finalul partidei din "Ştefan cel Mare".  

Jean Vlădoiu: "Dinamo va rămâne în sufletul meu pe veci, câte zile voi avea"

"Îmi pare rău pentru Jerry (n.r. - Ionel Gane), dar am înţeles că această hotărâre s-a luat înainte de meciul cu noi. Dinamo va rămâne în sufletul meu pe veci, câte zile voi avea. Eu sunt ferm convins că va rezista acest club, trece prin momente mai grele, dar îmi doresc din tot sufletul să redevină ceea ce a fost", a mai spus oficialul lui FC Argeş. 

FC Argeş s-a bucurat de o eroare mare de arbitraj, în viziunea fostului arbitru Cristi Balaj. Acesta a demonstrat cum penalty-ul din care Malele a făcut 2-1 a fost acordat greşit. 

 

Afla mai multe despre: jean vladoiufc argesdinamo 

viewscnt
Articole similare