Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jefte Betancor, din nou decisiv pentru FC Voluntari! Fotbalistul trecut pe la Real Madrid a ajuns deja la 9 goluri pentru ilfoveni VIDEO

Jefte Betancor, din nou decisiv pentru FC Voluntari! Fotbalistul trecut pe la Real Madrid a ajuns deja la 9 goluri pentru ilfoveni VIDEO

FC Voluntari

Comentarii

Spaniolul Jefte Betancor a marcat din nou pentru FC Voluntari.

A făcut-o în partida cu Dunărea Călăraşi, la scorul de 1-0 pentru echipa de liga secundă. A fost golul cu numărul 9 marcat de Jefte pentru gruparea ilfoveană, o demonstraţie a calităţii atacantului crescut de Hercules Alicante.

Jefte Betancor, poveste interesantă înainte să ajungă în România

Născut în Insulele Canare, Betancor a început fotbalul la Vecindario, dar în 2011 a fost remarcat de Real Madrid. Invitat să evolueze la un turneu internaţional de juniori în aprilie 2011, Jefte a jucat la nivelul aşteptărilor, doar că Real Madrid a întârziat să-l transfere.

Directorul lui Hercules Alicante, Sergio Fernandez, l-a plăcut şi el pe Jefte la acea vreme şi s-a mişcat mult mai repede. Hercules l-a adus în 2011, ba chiar l-a promovat la prima echipă, deşi Jefte avea la acea vreme doar 18 ani. Impactul a fost puternic cu nivelul la care se afla Hercules, iar puştiul a plecat aproape imediat la Ontinyent, iar mai apoi la Tenerife.

A jucat pentru echipa secundă a lui Tenerife, marcând 28 de goluri. Pentru Jefte Betancor au urmat experienţe la nivelul ligilor inferioare, el îmbrăcând tricoul echipelor Eldense, Badajoz, Las Palmas, Arandina şi San Fernando. În 2018 a făcut pasul spre un alt campionat şi o altă ţară.

A semnat cu Stadl Paura, iar în 2018 a ajuns la Mattersburg (Austria). Înainte să ajungă la FC Voluntari, Jefte Betancor deja impresiona în tricoul lui SV Ried, formaţie cu care a promovat în prima ligă, marcând 14 goluri în cel mai bun sezon al carierei sale. A fost momentul în care FC Voluntari l-a remarcat şi a izbutit să-l transfere gratis, în România.

”Pentru Voluntari, va fi greu să-l păstreze pe Betancor şi în sezonul viitor” a mărturisit comentatorul Telekom Sport, Bogdan Cosmescu, în timpul meciului Dunărea Călăraşi - FC Voluntari.

Afla mai multe despre: jefte betancorfc voluntari 

viewscnt
Articole similare