Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jefuiţi în timp ce juca un amical cu Norvegia! Mai mulţi fotbalişti ai statului Panama, ”uşuraţi” de bunuri la un hotel din Oslo

Jefuiţi în timp ce juca un amical cu Norvegia! Mai mulţi fotbalişti ai statului Panama, ”uşuraţi” de bunuri la un hotel din Oslo

Cupa Mondială

Comentarii

Câţiva componenţi ai naţionalei statului Panama au fost victimele unui furt la hotelul în care au fost cazaţi la Oslo, pentru meciul amical cu Norvegia, prejudiciul fiind de 53.000 de euro, a anunţat poliţia norvegiană, conform L’Equipe. Din reprezentativa panameză face parte şi dinamovistul Jaime Penedo.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a poliţiei din Oslo, Aslaug Rohne, persoane necunoscute au pătruns miercuri în trei camere în care erau cazaţi jucători şi au sustras obiecte “de o valoare relativ importantă”. Hoţii au intrat în camera folosind probabil o cartelă magnetică mai veche de acces sau una furată.

Rohne a precizat că probabil furtul a avut loc în timpul meciului amical dintre Norvegia şi Panama.

Reprezentativa statului Panama, cu dinamovistul Jaime Penedo integralist, a fost învinsă, miercuri, de naţionala Norvegiei, scor 1-0, într-un meci amical disputat la Oslo.

Pentru Panama urmează participarea la Cupa Mondială din Rusia, competiţie la care va evolua în grupă cu Belgia, Anglia şi Tunisia.

Afla mai multe despre: panamapenedojafoslohotelnorvegia 

viewscnt
Articole similare