Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jenson Button a câştigat cursa virtuală "Trofeul Legendelor", după ce l-a învins pe columbianul Juan Pablo Montoya

Jenson Button a câştigat cursa virtuală "Trofeul Legendelor", după ce l-a învins pe columbianul Juan Pablo Montoya

Formula 1

Comentarii

Britanicul Jenson Button, campion mondial de Formula 1 în 2009, a câştigat cursa virtuală "Trofeul Legendelor", desfăşurată sâmbătă, reuşind să se impună în faţa unui alt fost pilot de Formula 1, columbianul Juan Pablo Montoya, în timp ce pe poziţia a treia s-a clasat pilotul britanic de touring Andy Priaulx.

Jenson Button, care a concurat sub culorile Brawn GP, echipa cu care a cucerit titlul mondial în urmă cu mai bine de un deceniu. Succesul de sâmbătă i-a adus şi un cec în valoare de 10.000 de dolari, bani pe care îi va dona însă în scopuri caritabile, informează L'Equipe.

"A fost o nebunie! Am fost mai nervos în timpul acestei cursei decât sunt în viaţa reală. Cred că asta s-a datorat faptului că la fiecare viraj aveai senzaţia că o să te loveşti de barierele de protecţie", a declarat Button.

La cursa desfăşurată pe circuitul virtual de la Sebring (Florida), a participat şi canadianul Jacques Villeneuve, un alt fost pilot de Formula 1, care a plecat de pe ultimul loc al grilei, reuşind să termine pe locul al şaselea, profitând însă de un acccident în care au fost implicate mai multe monoposturi, imediat după start.

Afla mai multe despre: formula 1 

viewscnt
Articole similare