Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jerome Boateng a confirmat că l-a anunţat telefonic pe Mourinho că nu va merge la Manchester United

Jerome Boateng a confirmat că l-a anunţat telefonic pe Mourinho că nu va merge la Manchester United

Bayern Munchen

Comentarii

Jerome Boateng, fundaşul lui Bayern Munchen, a confirmat că Manchester United şi Paris Saint-Germain au fost interesate de serviciile sale. Jucătorul a mai afirmat că a vorbit personal cu Mourinho şi l-a anunţat că va respinge oferta.

„Am fost ofertat de Paris-Saint Germain şi Manchester United şi chiar le-am luat în calcul, dar nu pentru că am vrut să plec de la Bayern Munchen cu orice preţ, ci pentru că mi-aş fi dorit o nouă provocare. Mă simt complet susţinut la Bayern, unul dintre cele mai mari cluburi din lume”, a spus Boateng pentru Bild.

Presa din Germania a scris în august că Boateng a purtat o discuţie la telefon cu antrenorul lui Manchester United, Jose Mourinho, pe care l-a anunţat că nu se va întoarce la Manchester, acolo unde a mai jucat pentru rivala City, în sezonul 2010-2011.

„L-am sunat pe Jose Mourinho şi i-am spus că mă onorează faptul că e interesat de mine şi i-am mulţumit că a pus cuvânt la United pentru mine”, a mai spus Boateng. Fundaşul a continuat: „I-am eplicat motivele pentru care nu merg la Manchester”.

Noul antenor al lui Bayern, Niko Kovac, l-a convins pe jucător să rămână la echipă.

"Niko Kovac mi-a dat sentimentul că sunt foarte important pentru el şi pentru echipă”, a spus Boateng.

Afla mai multe despre: jerome boateng 

viewscnt
Articole similare