Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jerome Boateng a venit cu o super achiziţie din Statele Unite! Fundaşul şi-a încheiat vacanţa în stil mare

Jerome Boateng a venit cu o super achiziţie din Statele Unite! Fundaşul şi-a încheiat vacanţa în stil mare galerie foto

Inedit

Comentarii

Fundaşul lui Bayern a cheltuit într-un magazin de bijuterii foarte cunsocut peste Ocean mai bine de 300.000 de euro pentru un ceas şi un lănţişor.

După un sezon în care a câştigat un nou titlu în tricoul lui Bayern, Jerome Boateng s-a bucurat de o vacanţă mai lungă având în vedere că nu a participat la vreun turneu final în această vară. Aşa că a avut timp să ajungă şi în Statele Unite acolo unde nu s-a putut abţine să nu intre într-un magazin de bijuterii căruia i-au trecut pragul şi câteva staruri din fotbalul american. Fotbalistul german şi-a cumpărat un ceas Ademars Piguet cu un cadran personalizat încrustat cu diamante de 30 de carate. 

Şi nu a fost singura achiziţie de marcă. Boateng a adăugat colecţiei personale un lănţişor cu diamante de 120 de carate. Jucătorul bavarezilor a plătit pentru cele două bijuterii 280.000 de lire sterline (aproximatix 312.000 de euro). 

Fotbalistul aşteaptă acum să reia pregătirile alături de munchenezi care vor avea parte de primul meci amical al perioadei precompetiţionale pe 18 iulie, împotriva celor de la Arsenal. Debnutul oficial al stagiunii pentru Bayern va fi în Supercupa Germaniei, împotriva Borussiei Dortmund, pe 3 august. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bijuteriistatele unitevacanţăbayern munchenjerome boateng 

viewscnt
Articole similare