Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jerome Boateng anchetat de autorităţile din Germania. Fundaşul lui Bayern suspectat de violenţă domestică în cazul fostei sale iubite care a decedat

Jerome Boateng anchetat de autorităţile din Germania. Fundaşul lui Bayern suspectat de violenţă domestică în cazul fostei sale iubite care a decedat
Comentarii

La 3 săptămâni de la moartea fostei iubite, Jerome Boateng este anchetat în acelaşi caz, fiind suspect de violenţă domestică.

Jerome Boateng anchetat de autorităţile din Germania

Fundaşul cental al lui Bayern Munchen este anchetat de poliţia germană în cazul de deces al fostei sale iubite. Autorităţile germane îl suspectează pe Jerome Boateng (32 de ani) de violenţă domestică, după ce au descoperit faptul că Lenhardt Kasia avea un lob al urechii fracturat.

Fosta iubită a lui Boateng, Kasia Lenhardt a fost găsită moartă în apartamentul luxos al lui Jerome, de la Berlin. Marţi pe 9 februarie, Kasia a fost declarată decedată, la o săptămână de la despărţirea de fundaşul lui Bayern Munchen. La prima anchetă se credea că fosta iubită a lui Boateng s-ar fi sinucis.

Potrivit celor de la Blind, în urma rezultatelor de la autopsie i-a făcut pe procurorii germani să redeschidă o anchetă mai veche a lui Boateng. În cazul respectiv din 2019, Jerome a fost acuzat de violenţă domestică. Purtătoarea de cuvânt a procuraturii a anunţat că există "noi informaţii", iar pe 10 februarie dosarul a fost redeschis.

După rezultatele autopsiei, femeia decedată a avut o ruptură la lobul unei urechi. În acest moment, Boateng nu este vinovat, doar se află în vizorul autorităţilor germane. Chiar dacă au apărut informaţii noi, procurorii susţin că a rămas valabilă prima ipoteză, cea a sinuciderii.

Kasia Lenhardt a decedat în apartamentul lui Boateng

Fosta iubită al lui Boateng (33 de ani) a fost găsită decedată în apartamentul fotbalistului, de către autorităţile din Berlin. Cei doi au avut o relaţie de 15 luni şi s-au despărţit în urmă cu o săptămână de la momentul decesului fetei.

Fundaşul lui Bayern s-a despărţit oficial de Kasia Lenhardt (25 de ani) pe 2 februarie. Boateng s-a separat de Kasia, pentru că fotbalistul a acuzat-o că i-ar fi stricat relaţia dintre el şi mama copiilor săi, Rebecca Silvera. Cei doi erau certaţi şi au renunţat la relaţia lor şi pentru că fata născută în Polonia l-a acuzat de infidelitate pe Jerome şi de faptul că minţea foarte mult.

Se pare că Kasia Lenhardt nu a primit prea bine vestea despărţirii, iar poloneza a făcut un accident rutier în urmă cu puţin timp. Fosta iubită a jucătorului celor de la Bayern a creat un accident rutier cu maşina lui Boateng, iar, în urma testelor, Kasia avea foarte mult alcool în sânge. 

În urma decesului, mai mulţi oameni credeau că aceasta ar fi fost ucisă, însă, femeia de 25 de ani pare că s-ar fi sinucis, potrivit poliţiei germane, care a realizat mai multe teste pentru cauza decesului. Femeia în vârstă de 25 de ani avea un copil dintr-o relaţie anterioară, încheiată în urmă cu trei ani.

"Acum trag linie. Ajunge!", a scris Kasia Lenhardt, pe 3 februarie, alături de o poză cu ea. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)

Declaraţiile poliţiei şi reacţia lui Jerome Boateng

Potrivit celor de la The Sun, poliţia germană a specificat oficial faptul că nu ar mai fi nimeni implicat în moartea fetei, lucru care indică o sinucidere.

"Ieri, a fost în desfăşurare o operaţiune a poliţiei în Charlottenburg pentru o suspiciune de sinucidere. Trupul fără viaţă a unei persoane a fost găsit în apartament. Nu există indicii că ar mai fi altcineva implicat", a declarat poliţia germană.

După despărţire, Jerome şi Kasia au postat următoarele lucruri pe reţelele de socializare.

"Kasia a devenit iubita mea după ce mi-a distrus relaţia cu Rebecca şi cu familia mea şi m-a şantajat. Aşa că am decis să rămân cu ea şi să încerc să fac tot ce pot să meargă", a spus Boateng pe Instagram.

Kasia Lenhardt a postat pe reţelele de socializare următorul mesaj: "Voi vorbi, dar trebuie să mă calmez. Vă rog să-mi daţi timp".

Boateng este se afla în cantonamentul lui Bayern la Qatar, pentru Campionatul Mondial al Cluburilor, însă, a trebuit să plece. Între timp până la aflarea decesului, Jerome a mai spus: "Trebuie să-mi asum responsabilitatea şi să acţionez având grijă de interesele familiei mele, cerându-mi scuze tuturor celor pe care i-am rănit, în special fostei mele iubite Rebecca şi copiilor noştri".

Afla mai multe despre: jerome boatengbayern munchen 

viewscnt
Articole similare