Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jerry Gane a fost trimis de Contra să-i analizeze pe stelişti cu Lugano I Remarcaţii secundului!

Jerry Gane a fost trimis de Contra să-i analizeze pe stelişti cu Lugano I Remarcaţii secundului!

Echipa națională

Comentarii

Ionel Gane a fost trimis de Contra să îi urmărească pe românii lui FCSB la partida cu Lugano. Secundul naţionalei a fost atent în special la Pintilii, la Benzar şi la Budescu.

Printre remarcaţi a fost însă şi Dennis Man. Intrat după pauză, puştiul de 19 ani ani a dat un assist la primul gol şi a destabilizat apărarea elveţiană la cea de-a doua reuşită. Man a dat câte o pasă de gol în ultimele trei partide ale roş-albaştrilor.

"Victorie mare. A fost mai greu în prima repriză, însă în a doua ne-am revenit. Aveam nevoie mare de victorie, ne bucurăm că ne-am revenit în repriza a doua. Cred că da, repriza a doua a fost pentru mine cea mai bună de când joc la FCSB. Sperăm să rămânem pe primul loc, să facem meciuri bune şi să acumulăm cât mai multe puncte. Trebuie să muncim mult şi să arătăm pe teren că suntem o echipă mare", a spus Man.

Nicolae Dică consideră că Dennis Man va fi un fotbalist important pentru FCSB. "Man a reuşit să facă o partidă foarte bună. Cred că poate mult mai mult şi în scurt timp va fi un jucător important pentru echipă şi poate pentru echipa naţională".

 

Afla mai multe despre: jerry ganeluganofcsbechipa nationalaeuropa league 

viewscnt
Articole similare