Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jerry Gane, desfiinţat în direct! ”Dacă el era creierul tactic din spatele lui Contra, să ne lase amândoi!”

Jerry Gane, desfiinţat în direct! ”Dacă el era creierul tactic din spatele lui Contra, să ne lase amândoi!”
Comentarii

Parcursul slab al lui Dinamo continuă, iar Adrian Florea, şeful departamentului Fotbal Intern la Gazeta Sporturilor, este de părere că Jerry Gane este de învinuit. Florea dă de pământ cu antrenorul ”câinilor” şi spune că un tehnician onorabil ar fi plecat după ruşinea cu Viitorul.

”Dinamo nu are antrenor! Pe lângă faptul că nu are bani, Dinamo nu are antrenor. Aud că spune lumea că «S-a sacrificat ca să vină să antreneze Dinamo în aceste vremuri tulburi». S-ar sacrifica Guardiola, care are o mie de oferte. Gane nu are nicio ofertă! Dacă nu era Dinamo, unde era Gane? Ce a sacrificat? N-a sacrificat nimic. Un antrenor no-name, care nu a antrenat pe nimeni şi nu a avut niciun rezultat, stă de 4 luni la Dinamo.

Jerry Gane, desfiinţat în direct!

La Dinamo, de bine de rău, eşti la televizor, se scrie în ziare despre tine. A sacrificat ceva? Stă degeaba! Dacă el era creierul tactic din spatele lui Contra, să ne lase amândoi! Trec etapele, nu trebuie să văd ceva? Dincolo de probleme, trebuie să văd ceva. Ce joacă Dinamo? E echipă de atac? De apărare? De contraatac? Ce sistem joacă Dinamo? Dacă vor să se păcălească... S-au terminat antrenorii în România? Cum să stai cu Gane?! Al doilea club din ţară stă cu Gane.

Când îl ai antrenor pe Jerry, nu poţi să fii decât Tom. Dinamo e desene animate! Dacă aveai demnitate, după 0-5 cu Viitorul, plecai! El vine ca o fecioară şi spune «Facem, dregem, atacăm...» Dai un gol în 7 meciuri! Demnitate nu mai există? Onoare?”, a spus Adrian Florea, conform GSP.

VIDEO | Rezumat FC Voluntari- Dinamo Bucureşti 1-1

 

Afla mai multe despre: dinamo bucureştijerry ganeliga 1 

viewscnt
Articole similare