Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jerry Gane resemnat în urma egalului cu Sepsi ”Rezultatul este unul echitabil” Cât de gravă este accidentarea lui Adam Nemec

Jerry Gane resemnat în urma egalului cu Sepsi ”Rezultatul este unul echitabil” Cât de gravă este accidentarea lui Adam Nemec

Dinamo București

Comentarii

În urma remizei cu Sepsi, Jerry Gane a oferit câteva declaraţii despre partida de sâmbătă seară. Tehnicianul lui Dinamo nu a avut prea multe plângeri şi a fost în general satisfăcut de prestaţia baieţilor săi

”Rezultatul este echitabil, nu au fost foarte multe ocazii şi un joc spectaculos, dar în schimb a fost un meci de luptă, contra unei echipe bune”, a declarat Gane despre partidă.

Întrebat de conversaţia sa cu centralul meciului, antrenorul câinilor a dezvăluit ce i-a comunicat arbitrului. ”I-am spus că au fost foarte multe faulturi la Fabbrini şi cred că adversarul care l-a faultat de mai multe ori merita şi el un galben şi mai ales a doua repriză, aşa că mi-a dat mie galben” a spus tehnicianul lui Dinamo.

Nemec a părăsit terenul în minutul 77, în urma unei accidentări: ”Se pare că e o contractură, sper să nu fie mai mult de o contractură, pentru că o leziune musculară înseamnă cel puţin două săptămâni”, a împărtăşit antrenorul ”câinilor”, despre starea atacantului său.

Predecesorul lui Gane la Dinamo, Cosmin Contra, ar mai avea de încasat bani de la club. Acesta a depus memoriu la Federaţie. Însă, actualul antrenor al ”roş-albilor” nu crede că va fi greu pentru club să se înţealeagă cu Contra ”Îl cunosc foarte bine, sunt convins că nu vrea să facă rău acestui club şi cred că se va ajunge la o înţelegere cu el” a mai spus Gane, în urma partidei.

Următorul meci al lui Dinamo se va disputa, în deplasare, la Giurgiu, împotriva Astrei. ”Câinii” sunt la 7 puncte de playoff şi, deşi matematic mai sunt şanse, nu pare că echipa va reuşi să termine stagiunea în top 6.

Afla mai multe despre: dinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare