Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jese, din nou protagonistul unui scandal amoros. Şi-a părăsit iubita la o zi după ce a anunţat că e însărcinată

Jese, din nou protagonistul unui scandal amoros. Şi-a părăsit iubita la o zi după ce a anunţat că e însărcinată galerie foto
Comentarii

Jese (27 de ani) ţine prima pagină a ziarelor din Spania. Fotbalistul iberic, împrumutat de Sporting Lisabona de la PSG, e implicat într-un nou scandal amoros.

Conform cotidianului „Marca”, Jese şi iubita lui, Janira Barm. nu mai formează un cuplu, în ciuda faptului că relaţia lor părea să meargă de minune. Vestea a venit după ce pe 17 mai, superba blondină a făcut anunţul că este gravidă cu al doilea copil al fotbalistului.

Ruptura a venti ca un şoc în presa din Spania. Cei doi păreau foarte apropiaţi, Jese afirmând în nenumărate rânduri că Janira este „iubirea vieţii lui”.

Janira Barm este un fotomodel şi influencer catalan. Blondina este poreclită „Barbie de Barcelona” şi deja a şters toate fotografiile cu Jese. Cuplul are împreună un copil, născut la finalul lui 2019.

Janira Barm nu este prima cucerire importantă din viaţa atacantului. Jese mai are doi băieţi din relaţia cu Melody Santana şi un fiu din relaţia cu Aurah Ruiz. Nyan, băiatul pe care îl are cu Aurah, a avut probleme de sănătate, mama copilului acuzându-l pe Jese că a sprijnit-o în rezolvarea acestora.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: jesepsgjanira 

viewscnt
Articole similare